Stacks Image p153_n16
Stacks Image p153_n3

Rita en Stala Seven rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Rita en Stala Seven rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Stala Seven rostfri diskbänk

Stala Seven ritprogram är enkelt att använda. Det enda du bör tänka på är att markera KÖKSÖ. Då svetsas även hörnen i bakkant av bänken. Kostar inget extra men bänken blir lite stadigare. Om du väljer en rak kant får du automatiskt en ca 1,5 mm nedsänkning runt disklådan som en droppkant. Hur stor den är syns på ritningen. Det som är lite annorlunda mot andra rit program är att måtten väljs i 5 mm intervall.

När du är klar kan du spara ritningen och alla uppgifter som en PDF. Klipp ut och spara även den långa produktkoden (ritnings-ID). Du kan alltid använda koden för att gå tillbaka till din ritning om du vill ändra eller kontrollera något. Dessutom behöver vid koden när vi räknar ut priset.
Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Seven. Vill du få några tips eller undvika misstag när du ritar en egen diskbänk markera Att tänka på ….
Stacks Image 458
Stacks Image 480

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i Stals ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in beställningskoden från Stala Seven ritprogram och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av beställningskoden. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss.

Priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du en Stala Seven diskbänk

När du vill beställa så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa en Stala Seven diskbänk enligt offerten. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att innan den går i produktion kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.