Neonela Kitchen logotype

Rita en Stala Module rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Stala Module rostfri diskbänk

Stacks Image 154
Serierna Stala Design, Stala Free och Stala Module ritas i samma ritprogram. Beroende på dina val byter programmet serie. Du hittar programmet via vår länk. Det är inte svårt att designa och rita upp en Stala Module och du sparar 500 kronor. För att undvika vanliga misstag läs först genom texten "Att tänka på när du utformar en rostfri diskbänk" längst ner på sidan. Vartefter du gör dina val ser du hur priset förändras. Tänk på priset som visas är exklusive transport. Priset på en Stala Module går inte att beräkna i vår Priskalkylator. Istället mailar du oss bänkens ID-nummer så får du ett totalpris inklusive transport senast nästa arbetsdag.

För att rita en Stala Module diskbänk börjar du med att markera "Bänk" och välja "Typ 4" (Free). Fyll i mått, välj yta och tryck på Spara och gå vidare. Skulle du fylla i ett ogiltigt mått ändras det till närmast korrekta.

Nästa steg är att välja kanter. Du har bara kant G att välja på men den finns i två tjocklekar. Välj "Q30" eller "Q40". Du måste sedan välja resterande kanter. När alla fyra kanter är valda markerar du Spara och gå vidare.

Nu är det dags att välja en eventuell disklåda. Upptill på skärmen ser du till vilka skåpsbredder disklådorna passar. När du markerar en disklåda skall du fylla i var den skall placeras. Du kan även förflytta disklådan direkt på ritningen när du har sparat ditt val av disklåda. Gör på samma sätt i fliken Tillval om du vill ha ett urtag för en häll.

Nu är du nästan klar. Markera "Översikt " högst upp. Du får upp ett antal val. Enklast är att markera "Skriva ut bänk". Då får du en PDF med alla dina val samt det viktiga ritningsnumret här kallat Bänk-ID. Om du mailar oss bänkens Bänk-ID får du ett pris av oss som även innefattar transport.

I vissa fall går det göra en Stala Module diskbänk med andra mått än vad som anges både hos Stala och oss men vi måste i så fall diskutera med fabriken i varje enskilt fall. Tyvärr förlorar du rabatten men du får å andra sidan diskbänken som du vill ha den om vi lyckas göra en anpassning.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Module.
Stacks Image 234

Obs! Ritprogrammet är på Stala/Furhoffs hemsida.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Stala Module diskbänk i någon av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in ID:numret från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av ID:numret. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss. Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I alla våra priser ingår leverans till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din Stala Module diskbänk är det bara att besvara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att, innan plåten börjar skära till, kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.