Neonela Kitchen logotype

Rita en Stala Free rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Stala Free rostfri diskbänk i Stalas ritprogram.

Så här ritar du en Stala Free rostfri diskbänk

Så här ritar du en Stala Free rostfri diskbänk

Stacks Image 114
Ritprogrammen för serierna Stala Design och Stala är det samma och finns på tillverkarens Furhoffs hemsida. Beroende på dina val kommer programmet att växla mellan de bägge serierna. Free serien ger många flera valmöjligheter än Design som exempelvis andra former, ytor och tillval. Observera att vi i Priskalkylatorn endast har kanterna A, C, G och den uppvikta kanten I. Har du valt andra kanter så får du priset manuellt genom att markera "Pris med ritnings-ID". Tänk på att verkligen gå runt i ritprogrammet och se alla möjligheter.

När du är klar klickar du på "Översikt". Förutom en sammanfattning av dina val får du möjlighet att spara din bänk och även skriva ut alla uppgifter. För att få ett ritnings-ID måste du spara bänken. I pop-rutan som kommer upp står ID-numret. Klipp ut och spara det. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka och kontrollera din ritning och eventuellt revidera den. Det är bara gå till "Översikt" och välja "Ladda in bänk". Det är även detta ritnings-ID som gör att vi kan ge dig ett pris.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Free. Glöm inte att kontrollera sidan Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk.

Trots att ritprogrammet ger dig stora möjligheter kan vi ibland utforma diskbänken i andra former och med delvis andra mått än vad programmet ger möjlighet till. Det gäller speciellt bänkar i kategori B som Stala Free. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi om det går att tillverka.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 165

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa en egenrritad Stala Free diskbänk är det bara att besvara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.