Neonela Kitchen logotype

Rita en Stala Design rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Stala Design rostfri diskbänk

Stacks Image 119
Ritprogrammen för Stala Design och Free är det samma och finns på Stala/Furhoffs hemsida. Beroende på dina val kommer programmet att växla mellan de bägge serierna. Vilken serie som erbjuder vad ser du under varje val. Skulle du välja ett tillval som endast finns för Free serien kommer det upp en popup-ruta som frågar om du vill lämna Design serien.

När du är klar klickar du på "Översikt". Förutom en sammanfattning av dina val får du möjlighet att spara din bänk och även skriva ut alla uppgifter. För att få ett ritnings-ID måste du spara bänken. I popup-rutan som kommer upp står ID-numret. Klipp ut och spara det. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka och kontrollera din ritning och eventuellt revidera den. Det är bara gå till "Översikt" och välja "Ladda in bänk". Det är även detta ritnings-ID som gör att vi kan ge dig ett pris.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Design. Glöm inte att kontrollera Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva.
Stacks Image 162

Obs! Ritprogrammet är på Stala/Furhoffs hemsida.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Stala Design diskbänk eller bänkskiva i Stala ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in ID:numret från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av Stala ID:nummer. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss. Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I det pris vi erbjuder ingår fraktkostnaden till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du en Stala Design rostfri diskbänk

När du vill beställa din Stala Design bänk besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Fyll i ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått. När du beställt en diskbänk av oss kommer vi att innan den går i produktion kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.