Neonela Kitchen logotype

Rita en Stala Design rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Stala Design rostfri diskbänk i Stalas ritprogram.

Så här ritar du en Stala Design rostfri diskbänk

Så här ritar du en Stala Design rostfri diskbänk

Stacks Image 119
Ritprogrammen för Stala Design och Free är det samma och finns på Stala/Furhoffs hemsida. Beroende på dina val kommer programmet att växla mellan de bägge serierna. Vilken serie som erbjuder vad ser du under varje val. Skulle du välja ett tillval som endast finns för Free serien kommer det upp en popup-ruta som frågar om du vill lämna Design serien.

När du är klar klickar du på "Översikt". Förutom en sammanfattning av dina val får du möjlighet att spara din bänk och även skriva ut alla uppgifter. För att få ett ritnings-ID måste du spara bänken. I popup-rutan som kommer upp står ID-numret. Klipp ut och spara det. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka och kontrollera din ritning och eventuellt revidera den. Det är bara gå till "Översikt" och välja "Ladda in bänk". Det är även detta ritnings-ID som gör att vi kan ge dig ett pris.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Design. Glöm inte att kontrollera Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 162

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du en Stala Design rostfri diskbänk

Så här beställer du en Stala Design rostfri diskbänk

När du vill beställa din Stala Design bänk besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Fyll i ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.