Neonela Kitchen logotype

Rita en Purus Premium rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Purus Premium rostfri diskbänk i Purus ritprogram.

Så här ritar du en Purus Premium rostfri diskbänk

Så här ritar du en Purus Premium rostfri diskbänk

Stacks Image 116
Purus Premium är en 4 mm tjock solid skiva rostfritt stål. I ritprogrammet kan du kan rita en mycket lång och bred rak diskbänk. Möjligheterna begränsas bara av plåtarnas storlek.

Det ser ut att bara finnas två disklådor att välja på. I själva verket är det tvärt om. Bägge disklådorna byggs för hand och du kan välja mått på millimetern som du vill ha den. Skillnaden mellan disklådorna är radien i hörnen. Lägg märke till att du kan montera en ovanpåliggande häll eller en häll avsedd för planmontering.

När du är klar sparar du ritningen och noterar ID-numret som kommer upp. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka för att kontrollera eller revidera din ritning. Vi behöver dessutom ID-numret för att kunna beräkna vårt pris på din nya diskbänk. Du kan även spara all information och ritning som PDF.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Purus Premium. Innan du utformar din nya rostfria diskbänk läs några tips på sidan Att tänka på … för att undvika vanliga misstag. Vi kan skapa många spännande och annorlunda former med Purus Premium som inte går att göra i ritprogrammet. Kontakta oss för att se bänken går att tillverka som du vill ha den.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 161

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Inmatning

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Inmatning

När du vill beställa din Purus Premium diskbänk eller bänkskiva besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.