Stacks Image p55_n3

Rita en Purus Premium rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Rita en Purus Premium rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Purus Premium rostfri diskbänk

Purus Premium är en 4 mm tjock solid skiva rostfritt stål. I ritprogrammet kan du kan rita en mycket lång och bred rak diskbänk. Möjligheterna begränsas bara av plåtarnas storlek.

Det ser ut att bara finnas två disklådor att välja på. I själva verket är det tvärt om. Bägge disklådorna byggs för hand och du kan välja mått på millimetern som du vill ha den. Skillnaden mellan disklådorna är radien i hörnen. Lägg märke till att du kan montera en ovanpåliggande häll eller en häll avsedd för planmontering.

När du är klar sparar du ritningen och noterar ID-numret som kommer upp. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka för att kontrollera eller revidera din ritning. Vi behöver dessutom ID-numret för att kunna beräkna vårt pris på din nya diskbänk. Du kan även spara all information och ritning som PDF.
Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om …. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Du hittar listan sist på denna sida.
Stacks Image 116
Stacks Image 124
Är det något mått du saknar eller form du önskar som inte finns i ritprogrammet markera Hjälp att rita och fyll i dina önskemål. Vi kan skapa många spännande och annorlunda former med Purus Premium. Tyvärr förlorar du rabatten men du får å andra sidan diskbänken som du vill ha den om vi lyckas göra en anpassning. Om du har en fråga och vill fortsätta rita själv markera Fråga.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Purus Premium diskbänk eller bänkskiva i Purus Premium ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in Purus Ritnings-ID från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av bänkens Ritnings-ID.. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss.

Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I alla våra priser ingår leverans till till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din Purus Premium diskbänk eller bänkskiva besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt diskbänken av oss kommer vi att kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.