Neonela Kitchen logotype

Rita en Purus Premium rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Purus Premium rostfri diskbänk

Stacks Image 116
Purus Premium är en 4 mm tjock solid skiva rostfritt stål. I ritprogrammet kan du kan rita en mycket lång och bred rak diskbänk. Möjligheterna begränsas bara av plåtarnas storlek.

Det ser ut att bara finnas två disklådor att välja på. I själva verket är det tvärt om. Bägge disklådorna byggs för hand och du kan välja mått på millimetern som du vill ha den. Skillnaden mellan disklådorna är radien i hörnen. Lägg märke till att du kan montera en ovanpåliggande häll eller en häll avsedd för planmontering.

När du är klar sparar du ritningen och noterar ID-numret som kommer upp. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka för att kontrollera eller revidera din ritning. Vi behöver dessutom ID-numret för att kunna beräkna vårt pris på din nya diskbänk. Du kan även spara all information och ritning som PDF.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Purus Premium. Innan du utformar din nya rostfria diskbänk läs några tips på sidan Att tänka på … för att undvika vanliga misstag. Vi kan skapa många spännande och annorlunda former med Purus Premium som inte går att göra i ritprogrammet. Kontakta oss för att se bänken går att tillverka som du vill ha den.
Stacks Image 161

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Purus Premium diskbänk eller bänkskiva i Purus Premium ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in Purus Ritnings-ID från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av bänkens Ritnings-ID.. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss.

Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I alla våra priser ingår leverans till till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din Purus Premium diskbänk eller bänkskiva besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt diskbänken av oss kommer vi att kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.