Neonela Kitchen logotype

Rita en Purus Original rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Purus Original rostfri diskbänk i Purus ritprogram.

Så här ritar du en Purus Original rostfri diskbänk

Så här ritar du en Purus Original rostfri diskbänk

Stacks Image 110
Ritprogrammet för Purus Original diskbänkar och bänkskivor ger dig massor av möjligheter att utforma en rostfri diskbänk som passar dig och köket perfekt. Du kan rita en Purus Original diskbänk i, inte bara i rak form, utan även i vinkel. Du kan göra den både extra lång och så djup att den täcker två rader av skåp på en köksö. Till skillnad mot exempelvis Purus Basic väljer du bänkens tjocklek på millimetern. Du kan få uppvikta kanter i flera olika former på tre sidor vilket inte går på enklare bänkar. Tänk på att i vår Priskalkylator finns endast Kant 10 med. Om du vill ha någon av kanterna 10 R10 eller 10 R6 markerar du Pris med ritnings-ID så får du ett pris manuellt av oss.

När du är klar trycker du på "Spara ritning". I den ruta som kommer uppfinns ritningens ID-nummer. Klipp ur och spara det. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka för att kontrollera eller revidera din ritning. Vi behöver dessutom ID-numret för att kunna beräkna vårt pris på din nya diskbänk. Du kan även spara all information och ritning som en PDF.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Purus Original. Innan du utformar din nya rostfria diskbänk läs några tips på sidan Att tänka på för att undvika vanliga misstag. Vi kan utforma diskbänkar Purus Original serien på fler sätt än vad som går i ritprogrammet. Kontakta oss med dina önskemål så kontrollerar vi om din diskbänk går att tillverka.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 155

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din nya Purus Original diskbänk besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.