Stacks Image p48_n3

Rita en Purus Original rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Rita en Purus Original rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Purus Original rostfri diskbänk

Ritprogrammet för Purus Original diskbänkar och bänkskivor ger dig massor av möjligheter att utforma en rostfri diskbänk som passar dig och köket perfekt. Du kan rita en Purus Original diskbänk i, inte bara i rak form, utan även i vinkel. Du kan göra den både extra lång och så djup att den täcker två rader av skåp på en köksö. Till skillnad mot exempelvis Purus Basic väljer du bänkens tjocklek på millimetern. Du kan få uppvikta kanter i flera olika former på tre sidor vilket inte går på enklare bänkar. Tänk på att i vår Priskalkylator finns endast Kant 10 med. Om du vill ha någon av kanterna 10 R10 eller 10 R6 markerar du Pris med ritnings-ID så får du ett pris manuellt av oss.

När du är klar trycker du på "Spara ritning". I den ruta som kommer uppfinns ritningens ID-nummer. Klipp ur och spara det. Med det ID-numret kan du alltid gå tillbaka för att kontrollera eller revidera din ritning. Vi behöver dessutom ID-numret för att kunna beräkna vårt pris på din nya diskbänk. Du kan även spara all information och ritning som en PDF.
Stacks Image 110
Stacks Image 117
Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om …. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Du hittar listan sist på denna sida.
Purus Original erbjuder fler mått och möjligheter än vad som finns i ritprogrammet. Upptäcker du någon begränsning så markera Hjälp att rita och fyll i dina önskemål. Tyvärr förlorar du rabatten men du får å andra sidan diskbänken som du vill ha den. Förutsatt att vi lyckas göra en bättre anpassning till dina önskemål. Har du en fråga och vill fortsätta rita själv markera Fråga. Skriv din fråga i mailet och skicka det.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Purus Original diskbänk eller bänkskiva i Purus ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in Purus Ritnings-ID från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av bänkens Ritnings-ID. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss.

Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I det pris du får av oss ingår fraktkostnaden till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din nya Purus Original diskbänk besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss men innan bänken går i produktion kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.