Neonela Kitchen logotype

Rita en Purus Basic rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Purus Basic rostfri diskbänk

Stacks Image 110
Purus Basic är en populär och prisvärd serie rostfria diskbänkar som många som ritar själva. Tänk på att du endast kan välja en uppvikt kant (kant 10) på bakkanten av bänken. Önskar du en uppvikt kant på en gavel måste du välja Purus Original som generellt är en dyrare serie då den ger fler valmöjligheter.

När du är klar markerar du "Spara ritning". Du får ett Produktionsid som du kan använda för att senare ta upp din ritning för att kontrollera eller revidera den. Vi behöver även det Produktionsidet för att kunna beräkna pris på din bänk. När du sparat din ritning kan du även få en PDF med ritningen, några förklaringar och bänkens Produktionsid. Du behöver inte trycka på "Vidare till order, det är mest till för återförsäljare. Det räcker med Produktionsidet via mail för att vi skall kunna ge dig ett pris.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Purus Basic. Innan du utformar din nya rostfria diskbänk läs några tips på sidan Att tänka på … för att undvika vanliga misstag.
Stacks Image 155

Pris på din egenritade diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Markera "Pris på egenritad bänk". Du kommer till ett enkelt formulär där du fyller i namn, ritningskod och din E-mailadress. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din Purus Basic diskbänk besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.