Neonela Kitchen logotype

Rita en Decosteel Solid rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Decosteel Solid rostfri diskbänk i Decosteel ritprogram.

Så här ritar du en Decosteel Solid rostfri diskbänk

Så här ritar du en Decosteel Solid rostfri diskbänk

Decosteel håller på att uppdatera och utveckla sitt ritprogram. Det är fortfarande under uppbyggnad men kan användas. Vi återkommer med en beskrivning inom kort.
Stacks Image 112
Ritprogrammet för Decosteel Solid är detsamma som för Decosteel Design. För att växla till Decosteel Solid markera kryssrutan "Solid stålbänk 6 mm". Du hittar den nere till höger i ritprogrammet. När det gäller disklådor m.m. kan du både skriva in var den ska placeras men även dra den i bilden.

När du är klar trycker du på "Spara" och sedan "Visa sammanfattning". Tyvärr är sammanfattningen nästan obegriplig då då man måste komma ihåg Decosteels egna koder för alla tillval. Det blir inte bättre när du väljer "Spara som PDF". I programmet finns för närvarande en bugg som ibland gör att delar av bänken inte syns samt att texten ligger ovanpå grafiken.

På PDF:en finns ritningens ID-nummer som du kan använda för att gå tillbaka och kontroller eller eventuellt revidera din ritning. Det är även ID-numret som gör att vi kan hitta din ritning och ge dig ett pris.

För att kontrollerna dina val, och om du inte har all Decosteel koder huvudet (och det har inte ens vi), gör så här. Ta fram den sparade PDF:en och gå till ritprogrammet och rita upp din bänk en gång till. I programmet finns det både bilder och förklaringar på alla koder. Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Decosteel Solid. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Markera Att tänka på … så hittar du listan.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 158

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din egenritade Decosteel Solid diskbänk besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.