Stacks Image p52_n3

Rita en Decosteel Solid rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Rita en Decosteel Solid rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Decosteel Solid rostfri diskbänk

Ritprogrammet för Decosteel Solid är detsamma som för Decosteel Design. För att växla till Decosteel Solid markera kryssrutan "Solid stålbänk 6 mm". Du hittar den nere till höger i ritprogrammet. När det gäller disklådor m.m. kan du både skriva in var den ska placeras men även dra den i bilden.

När du är klar trycker du på "Spara" och sedan "Visa sammanfattning". Tyvärr är sammanfattningen nästan obegriplig då då man måste komma ihåg Decosteels egna koder för alla tillval. Det blir inte bättre när du väljer "Spara som PDF". I programmet finns för närvarande en bugg som ibland gör att delar av bänken inte syns samt att texten ligger ovanpå grafiken.

På PDF:en finns ritningens ID-nummer som du kan använda för att gå tillbaka och kontroller eller eventuellt revidera din ritning. Det är även ID-numret som gör att vi kan hitta din ritning och ge dig ett pris.

För att kontrollerna dina val, och om du inte har all Decosteel koder huvudet (och det har inte ens vi), gör så här. Ta fram den sparade PDF:en och gå till ritprogrammet och rita upp din bänk en gång till. I programmet finns det både bilder och förklaringar på alla koder.
Stacks Image 112
Stacks Image 119
Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Decosteel Sold. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Markera Att tänka på … så hittar du listan.
Trots att ritprogrammet ger dig stora möjligheter kan vi ibland utforma en Decosteel Solid diskbänk på andra sätt. Markera Hjälp att rita och fyll i dina önskemål. Tyvärr förlorar du rabatten men du får å andra sidan diskbänken som du vill ha den om vi lyckas göra en anpassning. Har du en fråga och vill fortsätta rita själv markera Fråga.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya DEcosteel Solid diskbänk eller bänkskiva i Decosteels ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in koden eller ritningsnumret från Decosteels ritningsprogram och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet.

Vi fångar upp ritningen med hjälp av produktkoden hos Decosteel. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss. Tänk på att priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I våra priser ingår alltid frakt till privata alla adresser med fast förbindelse i Sverige.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din egenritade Decosteel Solid diskbänk besvara bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att innan den börjar tillverkas kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.

Så här får du priset på en Decosteel Solidstål diskbänk i rostfritt stål

Så här får du priset på en Decosteel Solidstål diskbänk i rostfritt stål

När du ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i Decosteels ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Pris med ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in ritningsnumret från ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet.

Vi fångar upp ritningen med hjälp av ritnings-ID:et. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss. I priset ingår fraktkostnaden till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse ingår.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att innan den går i produktion kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.

Att tänka på när du utformar en rostfri diskbänk

I vår Kunskapsbank hittar du information om vad du bör tänka på när det gäller bl.a. möjliga mått, mäter, skötsel och montering. Dessutom finns en sida med tips för dig med ett IKEA kök. I Sortiment finner du information om alla våra serier av diskbänkar. Vill du se vad andra kunder beställt hittar du inspiration från över 100 kök i Kundreferenser.
Följande är inte ovanliga misstag:
  • Att ange fel djup om man har ett IKEA Metod kök. Monteras bänkskåpen med skena skall bänkskivan normalt vara 635 mm djup. Har skåpen integrerade (infällda) handtag kan den vara grundare. Det finns undantag med luckor som är extra tjocka.
  • Att sätta disklådor för nära framkanten eller gaveln av bänkskivan. En disklåda skall sitta minst 70 mm från framkanten av bänkskivan (IKEA 80 mm) och 50 mm från gaveln på bänkskivan.
  • Att sätta urtaget för en häll för nära framkanten. Urtaget skall inte placeras närmare än 60 (IKEA 70) mm från framkanten.
  • Att inte ta hänsyn vad installationsanvisningen anger för urtagsmått och djup när det gäller infällning av hällar.
  • Att inte kontrollera vilket urtagsmått blandaren kräver. Även om man i ritprogrammen endast kan välja 35 mm kan vi anpassa ritningen till rätt storlek vid beställningen till fabriken.
  • Att inte ta hänsyn till tillverkningstoleranser och möjlighet att montera bänkskivan när den skall placeras i en nisch mellan högskåp eller väggar.
  • Att inte ta hänsyn till tjockleken på en eventuell täckskiva. I exempelvis IKEA:s måttkedja på köksritningar ingår inte täckskivan.
  • Att inte tänka på att en extra lång bänk skall kunna bäras in i bostaden och in i köket.