Neonela Kitchen logotype

Rita en Decosteel Design rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Decosteel Design rostfri diskbänk i Decosteel ritprogram.

Så här ritar du en Decosteel Design rostfri diskbänk

Så här ritar du en Decosteel Design rostfri diskbänk

Decosteel håller på att uppdatera och utveckla sitt ritprogram. Det är fortfarande under uppbyggnad men kan användas. Vi återkommer med en beskrivning inom kort.
Stacks Image 153
Decosteel Design ritprogram är det samma för serierna Design och Solidstål. För Design serien skall du välja en minst 12 mm tjock bänkskiva. Du har massor av valmöjligheter så det gäller verkligen att ta sig tid att undersöka alla. Det kan finnas funktioner du inte visste fanns. Alla tillval finns inte för alla mått men programmet visar tydligt när ett tillval inte passar till det mått du valt. När det gäller disklådor m.m. kan du både skriva in var den ska placeras men även dra den i bilden.

När du är klar trycker du på "Spara" och sedan "Visa sammanfattning". Tyvärr är sammanfattningen svår att begripa då man måste känna till Decosteels egna koder för alla tillval. Det blir inte bättre när du väljer "Spara som PDF".

På PDF:en finns ritningens ID-nummer som du kan använda för att gå tillbaka och kontrollera eller eventuellt revidera din ritning. Det är även ID-numret som gör att vi kan hitta din ritning och ge dig ett pris. För att kontrollerna dina val, och om du inte har alla Decosteels koder huvudet (och det har inte ens vi), gör så här. Ta fram den sparade PDF:en och gå till ritprogrammet och rita upp din bänk en gång till. I programmet finns det både bilder och förklaringar på alla koder. Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Decosteel Design. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag genom att markera Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Vi kan att utforma en Decosteel Design diskbänk på fler sätt än vad framgår i ritprogrammet. Kontakta oss för får reda på om din önskebänk går att tillverka som du vill ha den.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Disklådor i modern stil (Square) gick ur sortimentet och ersätts med disklådor som ha en radie på 25 mm i alla hörn. Ny bilder och ritningar är på ingång. Vi uppdatera sidan fortlöpande. Januari, 2021
Stacks Image 166

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din egenritade Decosteel Design diskbänk eller bänkskiva så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.