Stacks Image p53_n3

Rita en Decosteel Design rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Rita en Decosteel Design rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Så här ritar du en Decosteel Design rostfri diskbänk

Decosteel Design ritprogram är det samma för serierna Design och Solidstål. För Design serien skall du välja en minst 12 mm tjock bänkskiva. Du har massor av valmöjligheter så det gäller verkligen att ta sig tid att undersöka alla. Det kan finnas funktioner du inte visste fanns. Alla tillval finns inte för alla mått men programmet visar tydligt när ett tillval inte passar till det mått du valt. När det gäller disklådor m.m. kan du både skriva in var den ska placeras men även dra den i bilden.

När du är klar trycker du på "Spara" och sedan "Visa sammanfattning". Tyvärr är sammanfattningen svår att begripa då man måste känna till Decosteels egna koder för alla tillval. Det blir inte bättre när du väljer "Spara som PDF". I programmet finns för närvarande en bugg som gör att delar av bänken inte syns samt att texten ligger ovanpå grafiken.

På PDF:en finns ritningens ID-nummer som du kan använda för att gå tillbaka och kontrollera eller eventuellt revidera din ritning. Det är även ID-numret som gör att vi kan hitta din ritning och ge dig ett pris.

För att kontrollerna dina val, och om du inte har alla Decosteels koder huvudet (och det har inte ens vi), gör så här. Ta fram den sparade PDF:en och gå till ritprogrammet och rita upp din bänk en gång till. I programmet finns det både bilder och förklaringar på alla koder.
Stacks Image 115
Stacks Image 124
Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Decosteel Design. Glöm inte att kontrollera listan med vanliga misstag genom att markera Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva.
Vi kan att utforma en Decosteel Design diskbänk på fler sätt än vad framgår i ritprogrammet. Markera Hjälp att rita och fyll i dina önskemål. Tyvärr förlorar du rabatten men du får å andra sidan diskbänken som du vill ha den om vi lyckas göra en anpassning. Har du en fråga och vill fortsätta rita själv markera Fråga.

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du ritar din nya Decosteel Design diskbänk eller bänkskiva i Decosteel ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Tryck på knappen "
Skicka ritnings-ID". Det kommer upp ett föradresserat mail. Klistra in ritnings-ID ritningsprogrammet och skriv in dina kontaktuppgifter. Skicka mailet. Vi fångar upp ritningen med hjälp av bänkens ritnings-ID. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris från oss.

Priset i ritprogrammet är exklusive fraktkostnad. I det pris du får av oss ingår frakt till alla privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

När du vill beställa din egenritade Decosteel Design diskbänk eller bänkskiva så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att innan den går i produktion kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.