Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Lätt att rita en diskbänk

Stacks Image 1578
Stacks Image 1576
Det är populärt och lätt att rita upp en rostfri diskbänk i något av våra leverantörers ritprogram. När du ritat klart får du ett ritningsnummer. Notera och ge oss det. Vi fångar upp ritningen hos respektive leverantör med hjälp av ritningsnumret. Det är ritningsnumret från antingen Decosteel, Stala eller Purus som berättigar dig till 500 kronor i rabatt.

Våra bänkskivor är indelade i tre kategorier beroende på möjligheten att anpassa dem. Börja med någon av serierna i Kategori A. Om du finner vad söker där har du sparat pengar då de serierna har ett lite lägre pris än de i Kategori B. Söker du en lite speciell design eller disklåda är det Kategori B och C som passar bäst.

Du kan även börja med att ange dina önskemål i vår Priskalkylator. Där kan du se vilka diskbänkar som går att rita själv utifrån dina önskemål. Du får även totalpris inklusive frakt

Fler möjligheter

Det finns några möjligheter som inte finns i ritprogrammet men som vi kan lösa i kontakt med fabriken. Inget som påverkar priset.

Purus Basic finns i tjocklekarna 20 och 28 mm vilket inte går att välja i ritprogrammet. Ange 30 mm i ritprogrammet och berätta för oss vilket av måtten 20 eller 28 mm du önskar när du beställer bänken.

I ritprogrammen är urtaget för blandaren alltid 35 mm. Om du önskar ett annat mått kan vi ändra detta när du beställt diskbänken. Gäller inte Stala Seven.

Några tips ...

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta. Tänk på följande:

  • Om du har ett IKEA metod kök som monteras med skena skall bänkskivan normalt vara 635 mm djup. Har skåpen integrerade (infällda) handtag kan den eventuellt vara grundare då det finns undantag med luckor som är extra tjocka.
  • Sätt disklådan minst 70 mm från framkanten av bänkskivan (IKEA Metod 80 mm) och 50 mm från gaveln på bänkskivan.
  • Urtaget för en häll skall vara minst vara 60 mm (IKEA Metod 70) från framkanten av bänkskivan.
  • Om du väljer att fälla in en häll kontrollera i installationsanvisningen urtagsmått och minsta tjocklek på bänkskivan. Har du en ugn under kan även den ange ett minsta avstånd till hällen.
  • Kontrollera vilket urtagsmått blandaren kräver. Även om man i ritprogrammen endast kan välja 35 mm kan vi anpassa ritningen till rätt storlek när du beställt diskbänken på alla serier utom Stala Seven.
  • Ta hänsyn till tillverkningstoleranser och möjlighet att få bänkskivan på plats när den skall placeras i en nisch mellan högskåp eller väggar.
  • Att en lång bänkskiva eller vinkelbänk går att få in i köket.

Priserna i ritprogrammen gäller inte

Länkarna går till ritprogram som är på respektive leverantörs hemsida. I ritprogrammen visas ett pris. Det är det pris som leverantören rekommenderar och är exklusive frakt. När du köper av oss får du ett lägre pris och dessutom är alltid frakt inkluderad.

Länkar till tillverkare i Kategori A:

Extra prisvärda diskbänkar med de vanligaste måtten och tillvalen

Länkar till tillverkare i Kategori B:

Diskbänkar med mycket stor valfrihet när det gäller mått, form och tillval

Länkar till tillverkare i Kategori C:

Diskbänkar och bänkskivor i speciell design eller i kompakt stål
Stacks Image 1174
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)