Stacks Image p899_n3

Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Du har redan ett Stala, Purus eller Decosteel ritningsnummer

Stacks Image 1018
Fyll i ritningens ID-nummer i mailet och skicka det. Vi fångar upp din ritning hos respektive tillverkare. Du får senast nästa arbetsdag en offert med ett totalpris inklusive frakt.

Rabatten gäller endast ritningsnummer från Stala, Decosteel och Purus. Inte ritningar i JPG, PDF, DWG eller andra filformat.
Observera att priserna i ritprogrammen inte gäller. Dessa är utan frakt och ibland utan kostnad för emballage. I våra priser ingår emballage och frakt till privata adresser med fast vägförbindelse i hela Sverige.

Du vill rita en diskbänk eller bänkskiva hos någon av våra leverantörer

Kategori A: Extra prisvärda diskbänkar med de vanligaste måtten och tillvalen

Kategori B: Diskbänkar med mycket stor valfrihet när det gäller mått, form och tillval

Kategori C: Diskbänkar och bänkskivor i speciell design eller i kompakt stål

Det är populärt och lätt att rita upp en egen rostfri diskbänk i något av våra leverantörers ritprogram. När du är klar får du ett ritningsnummer. Notera och ge oss det. Det är ritningsnumret som berättigar dig till 500 kronor i rabatt. Du kommer att få tips när det gäller ritprogrammet och några saker att tänka på när du utformar din nya rostfria diskbänk. Våra bänkskivor är indelade i tre kategorier beroende på möjligheten att anpassa dem. Du kan även börja att ange dina önskemål i vår Priskalkylator. Där kan du se vilka diskbänkar som går att rita själv utifrån dina önskemål. Du får även totalpris inklusive frakt.