Stacks Image p899_n3

Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Du får 500 kronor i rabatt på vårt redan låga pris

Ett exempel: Priset i ritprogrammet är 6090 kr och 770 kronor för frakt. Totalpriset blir då 6860 kr. Vårt pris för samma bänk är inklusive frakt 5906 kronor eller 954 kronor lägre än i ritprogrammet. Om du ritar din rostfria diskbänk själv i ritprogrammet blir totalpriset 5406 kr d.v.s. en rabatt på 1454 kr jämfört med ritprogrammets pris.
Stacks Image 1018
Stacks Image 1020

Du har redan ett Stala, Purus eller Decosteel ritningsnummer

Fyll i ritningens ID-nummer i mailet och skicka det. Vi fångar upp din ritning hos respektive tillverkare. Du får senast nästa arbetsdag en offert med ett totalpris inklusive frakt.

Rabatten gäller endast ritningsnummer från Stala, Decosteel och Purus. Inte ritningar i JPG, PDF, DWG eller andra filformat.
Observera att priserna i ritprogrammen inte gäller. Dessa är utan frakt och ibland utan kostnad för emballage. I våra priser ingår emballage och frakt till privata adresser med fast vägförbindelse i hela Sverige.

Du vill rita en diskbänk eller bänkskiva hos någon av våra leverantörer

Det är populärt och lätt att rita upp en egen rostfri diskbänk i något av våra leverantörers ritprogram. När du är klar får du ett ritningsnummer. Notera och ge oss det. Det är ritningsnumret som berättigar dig till 500 kronor i rabatt. Du kommer att få tips när det gäller ritprogrammet och några saker att tänka på när du utformar din nya rostfria diskbänk. Våra bänkskivor är indelade i tre kategorier beroende på möjligheten att anpassa dem.

Kategori A: Extra prisvärda diskbänkar med de vanligaste måtten och tillvalen

Kategori B: Diskbänkar med mycket stor valfrihet när det gäller mått, form och tillval

Kategori C: Diskbänkar och bänkskivor i speciell design eller i kompakt stål