Neonela Kitchen logotype

Rita din egen rostfria diskbänk och få 500 kronor i rabatt!

Hur du kan spara pengar genom att själv utforma och rita upp din rostfria diskbänk hos någon av våra leverantörer Stala, Decosteel eller Purus.
Stacks Image 1110
Det är populärt och lätt att rita upp en rostfri diskbänk i något av våra leverantörers ritprogram. När du ritat klart får du ett ritningsnummer. Notera och ge oss det. Det är ritningsnumret från antingen Decosteel, Stala eller Purus som berättigar dig till 500 kronor i rabatt.

Du kommer att få tips när det gäller ritprogrammet och några saker att tänka på när du utformar din nya rostfria diskbänk. Våra bänkskivor är indelade i tre kategorier beroende på möjligheten att anpassa dem. Börja med någon av serierna i Kategori A. Om du finner vad söker där har du sparat pengar då de serierna har ett lite lägre pris än de i Kategori B. Söker du en lite speciell design eller disklåda är det Kategori B och C som passar bäst.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.

Du kan även börja att ange dina önskemål i vår Priskalkylator. Där kan du se vilka diskbänkar som går att rita själv utifrån dina önskemål. Du får även totalpris inklusive frakt.
Stacks Image 1116
Kategori A: Extra prisvärda diskbänkar med de vanligaste måtten och tillvalen
Kategori B: Diskbänkar med mycket stor valfrihet när det gäller mått, form och tillval
Kategori C: Diskbänkar och bänkskivor i speciell design eller i kompakt stål