Priser på måttbeställda rostfria diskbänkar och bänkskivor

Hur du får reda på priset

Alla rostfria diskbänkar Neonela Kitchen erbjuder utformas, prisberäknas och byggs en bänk i taget. Två bänkar är aldrig lika. Därför har vi inga diskbänkar i lager eller ens några prislistor. Priset räknas ut manuellt eller automatiskt för varje enskild diskbänk.

För tre serier, Stala Seven, Purus Basic och Decosteel kan du beräkna priset direkt på skärmen. För övriga serier får du en offert via mejl.

Om du ritar diskbänken i någon våra leverantörers ritprogram får du deras rekommenderade pris när du ritat färdigt. Vårt pris får du genom att mejla mig ritningens nummer.

Nedan finns länkar till de olika möjligheterna.

Pris på diskbänkar du ritat själv

Har du en ritningskod från Purus, Stala eller Decosteel klicka på Pris på egenritad bänk och följ instruktionen. Du får senast nästa arbetsdag en offert med totalpris inklusive frakt för den rostfria diskbänk du ritat. Inget tillkommer.

Har du ännu inte ritat din rostfria diskbänk klicka på Rita diskbänken och välj vilken av tio serier du vill rita.

Pris på diskbänkar vi ritar åt dig

Söker du en diskbänk i rostfritt stål i en mer avancerad design, kanske i vinkel, extremt lång, med urtag i kanten, i kompakt stål eller med rundat hörn gör en prisförfrågan. Elle du bara vill ha hjälp att utforma diskbänken. Gå till Prisförfrågan och besvara så många frågor möjligt.

Priser on-line

För serierna Purus Basic, Furhoffs Design Stala Seven och Decosteel Decolight finns det automatiska prisräknare.

Välj mått, disklåda, kanter och urtag och se priset direkt. Du kan testa så många gånger du vill.

Du ser även vilken rabatt du får när du själv ritar diskbänken i någon av dessa leverantörers ritprogram.

Priserna avser leverans till privata adresser i Sverige.
Stacks Image 571

Du får en bindande offert

För att beställa måste du först få en offert där vi bekräftar priset inklusive frakt, emballage och moms samt vilka uppgifter vi behöver för beställning. Offerten får du genom att kontakta oss. En offert är endast bindande för oss.

Offerten gäller i 15 dagar från den dag du fått den.

Bänken, alla anslutningsdetaljer om bänken har en disklåda, emballage, transport till trottoarkant eller tomtgräns till fastigheter i Sverige som ligger på fastlandet eller har broförbindelse dit. Gotland är inkluderat.

Obs, ingen inbärning eller montering ingår.

Hur och när betalar du?

Du kan betala 30 dagar efter att diskbänken lämnat fabriken. Förutsättningen är att du gett oss ditt personnummer och du blir godkänd i en sk. liten kreditkontroll.

Om du inte vill uppge personnummer eller har betalningsanmärkningar betalar du bänken i förskott.

Vad kostar en rostfri diskbänk?

Vi får fråga formulerad precis så ganska ofta. Det är lite som den klassiska frågan ”hur långt är ett snöre?”. Variationen är stor men de flesta rostfria diskbänkar vi säljer kostar mellan 5 och 50 tusen kronor inklusive emballage och frakt.

Våra bänkar är alltid av hög kvalitet, rejält förstärkta underifrån, har insvetsade disklådor och går att anpassa till dina behov. Det innebär att de är dyrare än de färdigbyggda diskbänkar du hittar på exempelvis byggmarknader eller möbelvaruhus.

Var och en av våra fyra tillverkare beräknar priset lite olika. Vi vet alltid vilken serie som erbjuder bäst pris utifrån dina önskemål.

Korta bänkar blir förhållandevis dyra

En sak som man kanske inte tänker på är att mycket korta bänkar blir förhållandevis dyra jämfört med längre. En bänk som är en meter och kostar 10.000 blir kanske bara två, tre tusen kronor dyrare när den är två meter. Anledningen är att det alltid finns en startkostnad för att rita upp bänken, göra utbredningsritning, planera produktion, programmera maskinerna, administration m.m. Kostnader som är helt oberoende av bänkens längd.
© 2023 Neonela Kitchen AB Allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2023 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)