Pris och offert på en måttbeställd rostfri diskbänk

Vilka olika sätt du själv kan använda för att beräkna priset och en offert på en rostfri diskbänk samt hur du gör får att få hjälp av oss när det gäller mer avancerade bänkskivor.
Stacks Image 135
Stacks Image 131
Beräkna enkelt själv pris på rostfria diskbänkar från fem tillverkare. Välj mått och tillval och se priset på on-line.

Alla rostfria diskbänkar Neonela Kitchen erbjuder utformas, prisberäknas och byggs en bänk i taget. Två bänkar är aldrig lika. Därför har vi inga diskbänkar i lager eller ens prislistor. Priset räknas ut manuellt eller automatiskt för varje enskild diskbänk. Vill du veta mer om vad som påverkar priset gå till Kunskapsbanken: Priser.

För att beställa måste du först få en offert där vi bekräftar priset inklusive frakt, emballage och moms samt vilka uppgifter vi behöver för beställning. Offerten får du genom att kontakta oss. En offert är endast bindande för oss.
Genom att göra några få val i Priskalkylatorn får du flera passande förslag ur vårt breda sortiment. Du ser alla förslag med priser inklusive frakt direkt på skärmen och kan jämföra priset på åtta serier av rostfria diskbänkar från fyra tillverkare.
För några av våra serie av rostfria diskbänkar så finns det ett mycket enkelt sätt att beräkna priset genom att fylla i mått och tillval. Priset visas och uppdateras automatiskt när du ändrar dina val. Därigenom kan du alltid testa hur många kombinationer av mått och tillval du önskar.
Har du en ritningskod från Purus, Stala eller Decosteel ger vi dig ett totalpris inklusive frakt för den rostfria diskbänk du ritat. Priset får du senast nästa arbetsdag.
Söker du en diskbänk i rostfritt stål i en mer avancerad design, kanske i vinkel, extremt lång, i kompakt stål eller med rundat hörn gör en prisförfrågan.
Du kan du välja att fördela betalningen på tre månader utan avgifter eller ränta.
Om du inte hittar vad du söker, vill ha en offert, beställa eller har en fråga är du välkommen att kontakta oss.
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)