Pris och offert på en måttbeställd rostfri diskbänk

Alla olika sätt du kan själv beräkna priset på en rostfri diskbänk och hur vi kan hjälpa dig med det.
Beräkna enkelt själv pris på rostfria diskbänkar från fem tillverkare. Välj mått och tillval och se priset på on-line.

Alla rostfria diskbänkar Neonela Kitchen erbjuder utformas, prisberäknas och byggs en bänk i taget. Två bänkar är aldrig lika. Därför har vi inga diskbänkar i lager eller ens prislistor. Priset räknas ut manuellt eller automatiskt för varje enskild diskbänk. Vill du veta mer om vad som påverkar priset på en rostfri diskbänk gå till Bra att veta: Prissättning.

För att beställa måste du först få en offert där vi bekräftar priset inklusive frakt, emballage och moms samt vilka uppgifter vi behöver för beställning. Offerten får du genom att kontakta oss. En offert är endast bindande för oss.
Stacks Image 165
Söker du en rak rostfri diskbänk eller bänkskiva upp till 4 meter är Priskalkylatorn enklast att använda. När du fyllt i mått och gjort några få val får du en lista på rostfria diskbänkar, inklusive priser, som motsvarar dina önskemål.
För några av våra serie av rostfria diskbänkar kan du mycket enkelt beräkna priset genom att fylla i mått och tillval. Priset visas och uppdateras automatiskt när du ändrar dina val. Du kan testa hur många kombinationer av mått och tillval du önskar.
Har du en ritningskod från Purus, Stala eller Decosteel ger vi dig ett totalpris inklusive frakt för den rostfria diskbänk du ritat. Priset får du senast nästa arbetsdag.
Söker du en diskbänk i rostfritt stål i en mer avancerad design, kanske i vinkel, extremt lång, med urtag i kanten, i kompakt stål eller med rundat hörn gör en prisförfrågan.
Du kan du välja att fördela betalningen på tre månader utan avgifter eller ränta.
Om du inte hittar vad du söker, vill ha en offert, beställa eller har en fråga är du välkommen att kontakta oss.
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)