Stacks Image p393_n3

Om Neonela Kitchen, kontaktuppgifter och försäljning till andra länder

Om Neonela Kitchen, kontaktuppgifter och försäljning till andra länder

Så här kontaktar du Neonela Kitchen AB

Evelyn: 073-80 84 890
Alla dagar 8.00 - 20.00
evelyn@neonela.se
 
Anders: 073-091 20 85
Alla dagar 8.00 - 20.00
anders@neonela.se
 
Neonela Kitchen AB
Segeparksgatan 19
212 50 Malmö

Vi har F-skattesedel
Organisationsnummer 559024-2722

Vilka vi är …

Hur Neonela Kitchen startade, dess utveckling och varför företaget har ett så svåruttalat namn.
Evelyn och Anders Blom Neonela Design AB
Neonela Kitchen designar och säljer rostfria diskbänkar av hög kvalitet i första hand på den svenska och tyska marknaden.
Tidigare hette vi Neonela Design men eftersom vi nu bara designar rostfritt för kök och vår domän heter Neonela Kitchen så bytte vi namn i april 2018.

Våra kunder finns främst i Sverige och Tyskland men vi har även levererat bänkar till Österrike, Schweiz, USA, Portugal, Finland och Lichtenstein. Dessutom finns det rostfria diskbänkar från Neonela Kitchen på öar som Sardinien och La Réunion dit de tagits av våra kunder.

Med fem tillverkare under fyra namn i tre länder kan vi numera erbjuda Europas största sortiment av måttbeställda rosfria diskbänkar. Skulle inte det räcka har vi kontakt med några fler tillverkare för speciella behov.

Vi har även utvecklat och sålt flyttbara köksöar, inne- och utekök, allt i rostfritt stål. Då försäljningen av rostfria diskbänkar ökade snabbare än väntat hann vi inte längre med dessa stora, spännande och roliga projekt som hela kök innebär.

Företaget grundades 2009 av Evelyn Blom som nu driver det tillsammans med sin make Anders Blom. Evelyn Blom är en invandrad tysk civilingenjör specialiserad på kärnkraft och med bakgrund i det forna Östtyskland. Hon fattade intresse för rostfritt i hemmet när hon var försäljningschef på en svensk industri som bl.a. sålde diskbänkar till köksbutiker. Anders Blom är byggnadsingenjör, ekonom och detaljhandelsexpert och har arbetat som konsult åt kedjor, butiker och leverantörer i Sverige, Danmark, Norge och Estland. Evelyn och Anders träffades 2008 som ett resultat av ett gemensamt intresse för vandringar i Alperna. Tillsammans designar de smarta lösningar för kunderna baserat på deras unika kunskap om de designmässiga och tekniska möjligheter som rostfritt stål ger.
Evelyn och Anders Blom Neonela Design AB
Stacks Image 376
Stacks Image 378
Många frågar oss var namnet kommer ifrån. Under en tid då Evelyn var försäljningschef på ett stålföretag startade hon på fritiden ett litet företag som skulle sälja reflexkläder som vara lite snyggare än det som fanns på marknaden. Evelyn hette då Lange i efternamn med signaturen ELA. Kombination NEON och signaturen ELA blev det för många svåruttalade namnet NEONELA. Reflexvästarna överlevde inte, men namnet gjorde det.
Är det något du undrar över så tveka inte att kontakta oss. Du får gärna ringa oss på sena eftermiddagar eller kvällar, även helger – tider då du har tid. Evelyn 073-80 84 890 och Anders 0730-91 20 85. Dessutom går det alltid bra att skicka ett mail till Evelyn eller Anders. Vi svarar senast nästa arbetsdag.

Neonela Kitchen Nordic sales

Velkommen
Stacks Image 340
Vi leverer gerne rustfrie stålbordplader og køkkener til Danmark. Desværre er vor information kun tilgængelig på svensk og tysk.

Ved hjælp af billeder og korte tekster finder du nemt prisen på de enkelte produkter. Hvis du ønsker hjælp til beregningen, så er du velkommen at sende en mail med dine ønsker, så beregner vi din pris.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring rustfrie stålbordplader er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er oplyst i svenske kroner (SEK)!
Välkommen / Tervetuloa
Stacks Image 349
Naturligtvis säljer vi gärna till hela Finland. Inte ens norra Finland är längre bort än våra mest södra kunder på kontinenten. Dessutom har vi en av våra leverantörer, Stala OY, i Lahti. Priser på våra rostfria diskbänkar kan du få via en offert.

Of course we are happy to sell to the whole of Finland. One our suppliers, Stala OY, is in fact located in Lahti. Unfortunately our knowledge in the Finnish language is extremely limited. Please contact us in English. Send us an E-mail with what you wish and we will give you a quotation.