Om Neonela Kitchen

Evelyn och Anders Blom som utgör alla ägarna och hela personalstyrkan.
Stacks Image 549
Evelyn och Anders Blom som utgör alla ägarna och hela personalstyrkan.
Neonela Kitchen ägs och drivs av Evelyn och Anders Blom. Evelyn är en invandrad tysk civilingenjör specialiserad på kärnkraft och med bakgrund i det forna Östtyskland. Evelyn fattade intresse för rostfritt i hemmet när hon var försäljningschef på en svensk industri som bl.a. sålde diskbänkar till köksbutiker.

Anders är byggnadsingenjör, ekonom och detaljhandelsexpert och har arbetat som konsult åt butikskedjor och leverantörer i främst Sverige, Danmark, Norge och Estland.

Evelyn grundade Neonela Design 2010. Några år senare startade försäljning till tyskspråkiga marknader och sortimentet utökades med rostfria produkter som exempelvis ute- och innekök. Firman blev 2016 aktiebolag med namnet Neonela Kitchen. Sedan slutet av 2020 ligger fokus återigen på rostfria diskbänkar för den svenska marknaden.

Med fem tillverkare under fyra namn i tre länder kan vi erbjuda Sveriges och kanske Europas största sortiment av måttbeställda rostfria diskbänkar. Skulle inte det räcka har vi kontakt med ytterligare några fler tillverkare för speciella behov.

Varför det krångliga namnet?

Stacks Image 376
Stacks Image 378
Många frågar oss var namnet kommer ifrån. Under en tid då Evelyn var försäljningschef på ett stålföretag startade hon på fritiden ett litet företag som skulle sälja reflexkläder som skulle vara lite snyggare än det som fanns på marknaden. Evelyn hette då Lange i efternamn med signaturen ELA. Kombination NEON och signaturen ELA blev det svåruttalade namnet NEONELA. Det är ganska vanligt att man uttalar eller skriver namnet som "Neonella" eller "Neonnela". Reflexvästarna överlevde inte, men namnet gjorde det.
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)