Nyheter och aktuellt

Kort om vad som är aktuellt, nyheter i vårt sortiment av rostfria diskbänkar, lite kuriosa och större förändringar på vår hemsida.

Tips för att välja en rostfri bänkskiva för ett utekök.

Utekök blir allt populärare. En rostfri bänkskiva eller diskbänk passar utmärkt utomhus. Läs mer på vår nya sida. Bra att veta: Utekök. Dessutom har vi lagt upp tre kundreferenser med utekök som har rostfria bänkskivor. REF177, REF178 och REF179.
Stacks Image 834

Ny sida med tips för val av tvättbänk

Vi har lagt upp en nya sida med tips när du ska planera en tvättstuga i allmänhet och välja tvättbänk i synnerhet. Du får även några prisexempel. Bra att veta: Tvättbänk.
Stacks Image 821

Rostfritt passar i mycket olika miljöer

Det är inte så ofta vi säljer en rostfri bänk med en ho som har en traditionell tvättbräda integrerad. Kundreferens 174 visar en snygg tvättstuga med just en sådan bänk. En rostfri bänk passar inte bara i ett kök utan även utmärkt i en tvättstuga eller grovkök. Den andra är Kundreferens 173 som är från ett korsvirkeshus där man behållt den ursprungliga väggen i köket och skapat en spännande kontrast mellan ett modernt kök och en gammal byggnad.
Stacks Image 808

Fyra nya inspirerande kundreferenser

Fyra nya kundreferenser med olika stil och konstruktion. Två av kundreferenserna visar en av våra mest flexibla serier, Purus Original (REF170 och REF169). I dessa kundreferenser kan du se några av de möjligheter som Purus Original ger som uppvikt kant på en gavel och avrundat hörn. De två andra är Stala Seven diskbänkar (REF171 och REF172). Stala Seven är en mycket prisvärd rostfri diskbänk med hög kvalitet. Behöver man inte de möjligheter som exempelvis Purus Original ger så är Stala Seven ett utmärkt val.
Stacks Image 795

Ännu fler bilder från våra kunder

Det så roligt att se fotografier från våra kunders kök. Nu har vi lagt upp åtta nya Kundreferenser som startar med Kundreferens 156. Stala Seven blir allt mer populär och här visas det flera Stala Seven rostfria diskbänkar och bänkskivor. Om man vill ha lite tips om vad som går att göra om man har en kaklad vägg som kräver ett urtag i bänkskivan gå till Kundreferens 163. Går du till Kundreferens 161 finner du en snygg lösning om en vinkelbänk inte går in i köket. Ett kök i Tyrolen med fyra ölöppnare och en annorlunda diskbänk finns i den sist uppladdade Kundreferensen 164.
Stacks Image 778

Ny butik på nätet som säljer rostfria diskbänkar

Det sortiment av rostfria diskbänkar som Neonela Kitchen säljer är så stort att det kan vara svårt att överblicka alla möjligheter.Vi fick idén att plocka ut de tre av de mest sålda och prisvärda rostfria diskbänkarna av alla våra 11 serier och sälja dem på en speciell webbsida, rostfri-diskbank.se. Ett sorts snabbköp för diskbänkar. Genom att diskbänkarna i den nya butiken alltid är raka och endast finns med de vanligaste djupen och med de mest populära disklådorna blir de billigare än andra diskbänkar. Trots begränsningarna passar dessa diskbänkar de allra flesta av våra kunder. Över alla 60% av alla nya kök är IKEA Metod och alla tre serier är anpassade för IKEA Metod kök d.v.s. de erbjuder det speciella djupet 63.5 cm. Sidan innehåller inte så mycket information som kanske är onödig för många av våra kunder. Priser och alla villkor är samma som på Neonela Kitchen:s sida.
Stacks Image 695

Nytt mycket enkelt sätt att räkna ut ett pris på en rostfri diskbänk

Neonela Kitchen säljer endast rostfria diskbänkar med specialmått. Inget finns på lager. Allt designas, prisberäknas och tillverkas en bänk i taget. Därmed finns det inga prislistor.

Förutom att vi manuellt beräknar priset åt dig kan du enkelt själv beräkna och jämföra priser på raka bänkar kortare 4 meter från flera tillverkare i vår Priskalkylator.
Nu har vi lagt till förenklade "prisräknare" för tre av serier i Kategori-A. Gemensamt för rostfria diskbänkar i Kategori-A är att de alltid är raka och inte går att få i alla mått samt erbjuder ett begränsat antal disklådor. Istället är de något billigare.
Stacks Image 664

En riktigt, riktigt stor rostfri diskbänk

En rostfri bänkskiva går att tillverka mycket stor i ett stycke. Större än i något annat material. Begränsningar i mått beror inte från möjligheten att bygga den rostfria bänken utan det är transportbilens flakmått och möjlighet att få in bänken i köket som avgör. Den här vinkelbänken är vår, och även fabrikens, största rostfria diskbänk i ett stycke. Den skulle varit ännu större men när vi fick byggritningarna med ett IKEA Metod kök insåg vi att bänken inte skulle gå att frakta. Emballaget skulle blir för långt för bilens flak. Trots att kunden fick ta bort ett skåp blev diskbänken ändå ca 7,1 meter på den långa sidan och ca 2,7 meter på den korta sidan. Bänken har tre disklådor. En rejält stor 74 cm bred disklåda i den långa delen och en dubbel 34X40 cm i den kortare delen. I vinkeln är det ett urtag för en häll. Att frakta och installera en bänk av denna storlek är inte lätt. Även utan emballage vägde den ca 120 kg. Efter vi designat och konstruerat diskbänken lät vi Purus i Smålandsstenar bygga den. Vi samarbetat med Purus sedan starten av Neonela Kitchen.
Stacks Image 637

Nio nya Kundreferenser med fotografier, beskrivningar och ritningar

Nu har vi lagt upp bilder från ytterligare nio av våra kunder i Kundreferenser med början med Kundreferens 147. Ett kök, Kundreferens 154, är lite unikt då bänkarna har den nya StalaTex ytan. Det är alla bra exempel på hur bra rostfritt stål passar i ett kök.
IKEA Faktum kök med en Stala Seven rostfri diskbänk.

IKEA Bodbyn i grönt och rostfria diskbänkar

Sedan vi först hörde talas om att IKEA:s fronter Bodbyn skulle komma i grönt förstod vi att de skulle passa extra bra till rostfria diskbänkar i en klassisk stil. Det innebär oftast, men inte alltid, en rostfri diskbänk med en klassisk droppkant och en disklåda med en lite större radie i hörnen.
Vi har hittills hunnit fotografera de nya fronterna med ett urval diskbänkar från Purus, Stala och Decosteel. Se mer i Till vilka kök passar en diskbänk i rostfritt.
Rostfri diskbänk med dubbla disklådor och IKEA Metod Bodbyn i grönt.

Fyra typer av rostfria stänkskydd

Stänkskydd i rostfritt har vi alltid haft som tillbehör. Tyvärr har det inte alltid varit så enkelt att förstå hur de kan utformas eller monteras. Under våren lanserade både Stala Seven och Purus nya modeller av stänkskydd som fick till följd att vi utvecklade, inte bara sortimentet, utan även informationen. Nu kan du läsa mer om olika typer av stänkskydd samt deras fördelar och eventuella nackdelar på en speciell sida Bra att veta: Stänkskydd.
Stänkskydd och en diskbänk, allt i rostfritt.

Disklådor med lägre mellanvägg

Disklådor med en lägre mellanvägg har vi endast haft från Decosteel Design. Nu har även Purus Original kommit med ett par modeller. Fördelen med lägre mellanvägg är främst att den tar mindre plats men även att det är enklare att skölja av stora plåtar. Läs mer i Bra att veta: Enkel eller dubbel diskho?
Dubbel rostfri disklåda med en lägre mellanvägg.

Nya studiobilder och stilguider

Vi har tagit bilder i en liten fotostudio för att visa hur rostfria diskbänkar passar ihop med olika köksstilar. De bästa exemplen finns självklart i våra kundreferenser men vi hoppas att även våra studiobilder ger både tips och inspiration vid val av en rostfri diskbänk. Det kommer vartefter fler kombinationer. Se mer: Till vilka kök passar en diskbänk i rostfritt?
Nya exempel på rostfria diskbänkar.

Nya disklådor till Stala Seven serien

Stala Seven är en mycket prisvärd serie vi säljer allt mer av. Tidigare har det endast funnits disklådor med en radie på 50 mm. Nu lanseras två nya disklådor, K och M, med en radie på 25 mm vilket ge diskbänken ett lite modernare uttryck. Vi gissar att de blir mycket populära. Se mer i Stala Seven disklådor.
Ny disklåda som passar till Stala Seven rostfria diskbänkar.

Diskbänkar och stänkskydd med mönster

Stala har lanserat rostfria diskbänkar och stänkskydd med sju olika mönster under namnet StalaTex. Exemplet på bilderna heter Lerjord. Tidigare har det funnits en alternativ yta Deko som är präglad yta. De nya mönstren känns inte alls när man stryker handen över stålytan. Läs mer på Stala Seven sidan.
Stalatex mönster på en rostfri yta.

Ännu flera inspirerande kundreferenser

Det är alltid lika roligt när vi får bilder från kunder. Om vi får tillstånd vill vi gärna publicera dem bland våra kundreferenser så andra kan inspireras och få tips. I Kundreferenser lägger vi till beskrivningar, fakta och ritningar. Nu har vi lagt upp nio nya referenser. Börja med Kundreferens 136 och klicka dig framåt. Eller börja med Kundreferens 145 och klicka dig bakåt.
Bild på ett kök med en rostfri diskbänk som en kund sänt oss.
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)