Neonela Kitchen logotype

Nyheter, nytt i sortimentet och annat nytt

Här samlar vi i tidsordning aktualiteter, produktnyheter och andra stora och små nyheter som exempelvis större förändringar på vår hemsida.

Nio nya Kundreferenser med fotografier, beskrivningar och ritningar

Stacks Image 526
Nu har vi lagt upp bilder från ytterligare nio av våra kunder i Kundreferenser med början med Kundreferens 147. Det är alla bra exempel på hur bra rostfritt stål passar i ett kök. Ett kök, Kundreferens 154, är lite unikt då det är den nya ytan StalaTex för Stala Seven diskbänkar. (Oktober 2019)
Stacks Image 529

IKEA Bodbyn i grönt och rostfria diskbänkar

Stacks Image 354
Sedan vi först hörde talas om att IKEA:s fronter Bodbyn skulle komma i grönt förstod vi att de skulle passa extra bra till rostfria diskbänkar i en klassisk stil. Det innebär oftast, men inte alltid, en rostfri diskbänk med en klassisk droppkant och en disklåda med en lite större radie i hörnen.
Vi har hittills hunnit fotografera de nya fronterna med ett urval diskbänkar från Purus, Stala och Decosteel. Se mer Sortiment: Rostfritt passar alla köksstilar. (Augusti 2019)
Stacks Image 377

Fyra typer av rostfria stänkskydd

Stacks Image 399
Stänkskydd i rostfritt har vi alltid haft som tillbehör. Tyvärr har det inte alltid varit så enkelt att förstå hur de kan utformas eller monteras. Under våren lanserade både Stala Seven och Purus nya modeller av stänkskydd som fick till följd att vi utvecklade, inte bara sortimentet, utan även informationen. Nu kan du läsa mer om olika typer av stänkskydd samt deras fördelar och eventuella nackdelar på en speciell sida - Rostfria stänkskydd. (Augusti 2019)
Stacks Image 397

Disklådor med lägre mellanvägg

Stacks Image 491
Disklådor med en lägre mellanvägg har vi endast haft från Decosteel Design. Nu har även Purus Original kommit med ett par modeller. Fördelen med lägre mellanvägg är främst att den tar mindre plats men även att det är enklare att skölja av stora plåtar. Läs mer i Kunskapsbanken - Enkel eller dubbel disklåda? (Augusti 2019)
Stacks Image 494

Nya studiobilder och stilguider

Stacks Image 257
Vi har börjat ta bilder i en liten studio för att visa hur rostfria diskbänkar passar ihop med olika köksstilar. De bästa exemplen finns självklart i våra kundreferenser men vi hoppas att även våra studiobilder ger både tips och inspiration vid val av en rostfri diskbänk. Det kommer vartefter fler kombinationer. Se mer på Rostfria diskbänkar passar … (Maj 2019)
Stacks Image 436

Nya inspirerande kundreferenser

Stacks Image 208
Det är alltid lika roligt när vi får bilder från kunder. Om vi får tillstånd vill vi gärna publicera dem bland våra kundreferenser så andra kan inspireras och få tips. I Kundreferenser lägger vi till beskrivningar, fakta och ritningar. Nu har vi lagt upp nio nya referenser. Börja med REF136 och klicka dig framåt. Eller börja med REF145 och klicka dig bakåt. (Maj 2019)
Stacks Image 451

Nya disklådor till Stala Seven serien

Stacks Image 316
Stala Seven är en mycket prisvärd serie vi säljer allt mer av. Tidigare har det endast funnits disklådor med en radie på 50 mm. Nu lanseras två nya disklådor, K och M, med en radie på 25 mm vilket ge diskbänken ett lite moderna uttryck. Vi gissar att de blir mycket populära. Se mer i Stala Seven disklådor. (Mars 2019)
Stacks Image 464

Diskbänkar och stänkskydd med mönster

Stacks Image 483
Stala har lanserat rostfria diskbänkar och stänkskydd med sju olika mönster under namnet StalaTex. Exemplen på bilderna heter Lerjord och Vaxkaka. Tidigare har det funnits en alternativ yta Deko som är präglad yta. De nya mönstren känns inte alls när man stryker handen över stålytan. Läs mer på Stala Seven sidan. (Januari 2019)
Stacks Image 481