Stacks Image p128_n3

134) Modernisering av ett kök utan att riva ut inredningen

134) Modernisering av ett kök utan att riva ut inredningen

REF134 PRG Kategori-B
Ibland tar allting lite längre tid. Alla som någonsin har haft idén att börja renovera ett kök vet vad jag menar. Vi hade den första kontakten med den här kunden tre år innan den rostfria bänken beställdes. Man hade flyttat in i våningen och ville gärna anpassa köket efter den egna smaken. Köket var inte gammalt men man ville gärna bygga in en annan häll och disklådan passade inte heller. Men så kom en massa andra saker mellan.
Stacks Image 230
Till sist kom beställningen. Det ovanliga med den här bänken är den 18 cm uppvikta bakkanten som är i ett stycke med bänkskivan. När det gäller långa bänkar där så höga uppvikta kanter eller stänkskydd är i ett stycke med bänkskivan måste vi kontrollera att fabriken har så stora plåtar i lager. Lika viktigt är att kontrollera att en så stor diskbänk går att bära in i köket då den uppvikta kanten gör bänken extra stor.
Stacks Image 238
Ett mycket bra exempel på att man inte alltid behöver byta ut köksinredningen för att förbättra både utseende och funktion.
Stacks Image 234

Så här såg köket ut innan bänkskivan byttes ut. Disklådorna var underlimmade med skarvar som är svåra att hålla rena och även för små för att få ner en bakplåt för rengöring. Dessutom är mosaik svårare att hålla ren än ett integrerat rostfritt stänkskydd.

Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Original
Kategori: B
Form: Rak
Längd: 3630 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 35 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: Lydia-1750
Uppvikt kant: 180 mm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kök: Äldre Myresjökök
Kod: REF134
Stacks Image 255
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.