Stacks Image p128_n3

117) Prisvärd rostfri diskbänk för ett sommarhus

117) Prisvärd rostfri diskbänk för ett sommarhus

REF117 stala-seven Kategori-A
Vår kund sökte en lite enklare rostfri diskbänk för sitt sommarhus. De ville inte ha en för stor disklåda för att kunna behålla en tillräckligt stor arbetsyta till höger och vänster.

Och inte helt oväsentligt: diskbänken skulle inte kosta allt för mycket. Trots det skulle den vara stabil och inte låta burkig när man använde den. Just för sådana behov har vi serien Stala Seven i sortimentet. Plåten är lite tunnare än i andra men genom den mycket genomtänkta underbyggnaden motsvarar den våra kundens önskemål som de uttryckte dem. Om man som i detta fall kunden önskar en rak kant pressas en mycket praktisk 1,5 mm nedsänkning runt disklådan.
Rostfri Stala Seven diskbänk i ett sommarhus.
Rostfri Stala Seven diskbänk i ett sommarhus.

En extra prisvärd rostfri Stala Seven diskbänk med rak kant och en lite mindre disklåda i ett sommarhus.

Priset på Stala Seven rostfria diskbänkar kan man själv beräkna i vår Priskalkylator. De finns i längder upp till 3 meter och längden kan väljas i 5 mm steg. Tjockleken kan väljas 30 eller 40 mm. Ritar du din egen Stala Seven bänkskiva på Stala hemsida får du 500 kronor i rabatt. Läs mer ...
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Stala Seven
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 1860 mm
Djup: 610 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanter: Rak kant
Disklåda: N-Seven
Bredd underskåp: 60 cm
Kod: REF117
Stacks Image 171
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.