Stacks Image p128_n3

115) Rostfri diskbänk med insvetsad disklåda ersatte en träskiva med infälld disklåda i ett IKEA Faktum kök

115) Rostfri diskbänk med insvetsad disklåda ersatte en träskiva med infälld disklåda i ett IKEA Faktum kök

ref115 Purus-Basic Kategori-A
Rostfria diskbänkar passar till alla kök. Även till äldre. Varför riva ut ett kök om lådor och skåp fortfarande fungerar? Att byta ut en sliten träbänkskiva med infälld disklåda till en rostfri diskbänk med insvetsad disklåda blir en enorm förbättring. Det kräver inte annat underhåll än rengöring och inga skarvar som kan samla smuts.

Samtidigt passade kunden på att måla kakelväggen med specialfärg.
Lång rostfri diskbänk med infälld häll och två lika stora disklådor.
Lång rostfri diskbänk med infälld häll och två lika stora disklådor.

Lång rostfri diskbänk med infälld häll och två lika stora disklådor som ersatt en utsliten bänkskiva i trä.

Ska en sliten bänkskiva bytas ut till en rostfri diskbänk är det lätt att ta fram alla mått från den gamla skivan. Oavsett det så är det bra att mäta några gånger för att vara säker. Maila en skiss till oss så återkommer vi med en offert senast nästa arbetsdag. Skicka gärna med bilder på köket. Det gör det lättare för oss att bedöma situationen. Knake är det något extra mätning som bör göras.

Här såg vi att bänken skulle in mellan en vägg och ett högskåp. Det innebar att vi gjorde bänken lite kortare men hänsyn till både tillverkningstoleransen och möjlighet att få in den på plats. Du behöver inte räkna ut det själv. Det gör vi när du beställt bänken och innan plåten börjar skäras till i lasermaskinen.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 3246 mm
Djup: 620 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: klassisk droppkant
Disklåda: Iris-3434 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Kök: IKEA Faktum
Kod: REF115
Stacks Image 166
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.