Stacks Image p135_n3

111) Ett kök med solrosgula luckor och rostfri köksbänk

111) Ett kök med solrosgula luckor och rostfri köksbänk

REF111 Stala-Design Kategori-A
Bilderna är från en kund i Tyskland som bestämde sig för ett kök med luckor i en mycket kraftig gul färg (NCS S0560-Y10R). Till det beställdes en rostfri diskbänk som täcker hela sidan vid fönstret. För att skydda övergången mellan diskbänken och väggen valdes den uppvikta bakkanten med en höjd på 5 cm till.

Kunden valde att ha en klassisk droppkant med en upphöjning på 8 mm som vi har i sortiment med diskbänkarna som görs av Furhoffs i Skövde. Denna typen av droppkant tillverkas inte längre av alla fabriker. Det som är speciellt med den höga klassiska droppkanten är att plåten måste bockas flera gånger i kantmaskinen för att forma den kraftiga droppkanten. Dessutom måste hörnen svetsas och poleras betydligt mer omfattande än vad som måste göras med mindre droppkant. Mindre, både klassiska och moderna, droppkanter pressas redan vid tillskärningen av plåten i lasermaskinen.
Rostfri diskbänk med klassisk 8 mm droppkant och en 50 mm uppvikt kant.
Rostfri diskbänk med klassisk 8 mm droppkant och en 50 mm uppvikt kant.

Rostfri diskbänk med klassisk 8 mm droppkant, dubbel disklåda i klassisk stil och en 50 mm uppvikt kant.

Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Stala/Furhoffs Design
Kategori: A
Form: Rak diskbänk
Längd: 2910 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 50 mm
Köket: Beckermann Küchen GmbH i Cappeln
Kod: REF111
Stacks Image 171
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.