Stacks Image p142_n3

110) Bänkskiva med urtag för en häll och stort separat rostfritt stänkskydd i ett mycket annorlunda kök i sydvästra Tyskland

110) Bänkskiva med urtag för en häll och stort separat rostfritt stänkskydd i ett mycket annorlunda kök i sydvästra Tyskland

REF110 KEK-kitchen-tec Kategori-A
Ännu en rostfri bänkskiva i ett annorlunda tyskt kök. I Tyskland är det mycket vanligt att man tar med köket när man flyttar till ett annat boende. Det blir alltid lite pyssel att få en bra lösning med befintliga skåp i det nya köket. Ina och Torsten Sternberg i Karlsruhe använde sig bland annat av den tidigare hällen och bänkskåpen. Man passade på att välja en längre bänkskiva för att även täcka över diskmaskinen. Det blev betydligt bättre och större arbetsytor.

Bakom bänkskivan önskades ett stort stänkskydd som skulle gå hela upp hela vägen till fläkten. Stänkskyddet tillverkades av 1,2 mm kraftig rostfri plåt och limmades direkt mot väggen.
Rostfri bänkskiva med infälld häll och ett högt separat rostfritt stänkskydd.
Rostfri bänkskiva med infälld häll och ett högt separat rostfritt stänkskydd.

Rostfri bänkskiva med infälld häll och ett högt separat rostfritt stänkskydd i ett annorlunda tyskt kök.

Man ser ofta på bilderna från våra tyska kunder att man tar ut svängarna när det gäller färgsättning. Familjen Sternberg älskar vinröda detaljer.
En mycket gammal snickarbänk slipades, byggdes om och målades. På bänken sattes en stor disklåda i kompositmaterial. Ett riktigt gemytligt kök med en lyckad blandning av nytt och gammalt. Stor tack för bilderna och ett spännande samarbete.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: KEK Kitchen Tec
Kategori: B
Form: Rak diskbänk
Längd: 1800 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Urtag: Ovanpåliggande häl
l
Kod: REF110
Stacks Image 183
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.