Stacks Image p133_n3

93) En lång diskbänk med en stor praktisk disklåda

93. En lång diskbänk med en stor praktisk disklåda

REF093 Purus-Basic Kategori-A
En drygt 3 meter lång rostfri diskbänk i modern stil. Bänken tillverkades exakt på millimetern som alla våra diskbänkar och bänkskivor. Kunden valde disklådan Lydia-5040 som är den mest sålda i serien Purus Basic. Disklådan är mycket praktiskt då man har gott om plats för stora kastruller eller långpannor.

Kunden efterfrågade först en tunnare bänk. Bänkar ur Purus Basic serien går att göra 28 mm tjocka. Men för att få plats med hällen valde kunden en lite tjockare bänkskiva. En induktionshäll kräver en viss tjocklek på bänksskivan om den placeras ovanför en ugn. Uppgifter om dessa minimimått hittar du hos din leverantör för hällen och ugnen.

Glöm inte att kontrollera om det verkligen fungerar med att bära in bänkskivan in i köket när bänken är så lång. Är du osäker är det bäst att testa inbärningen med till exempel en ram tillverkad av list.
Rostfri  diskbänk med praktisk disklåda och urtag för en häll.
Rostfri  diskbänk med praktisk disklåda och urtag för en häll.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 3167 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kök: IKEA Metod
Kod: REF093
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.