Stacks Image p151_n3

91) IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk med både arbetsyta och avställningsytor

91) IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk med både arbetsyta och avställningsytor

REF091 Purus-Basic Kategori-A
Rostfri diskbänk i kök i 50-tals stil. För att få rätt stil köpte kunden handtag som i stort sett skapade stilen. Så stor skillnad gör rätt handtag!

Köket var ganska litet. Därför fick kunden fundera extra mycket hur man bäst får mest arbetsyta. Arbetsytan mellan en häll och en disklådan rekommenderas att vara minst 80 cm. Om det finns andra ytor kan man minska arbetsytan något om det finns andra ytor för avställning intill häll och disklåda, vilket det finns i det här fallet. Så det blev ett bra flöde trots allt. Kunden bestämde sig för att klara sig med en mindre disklåda. Den flyttades så långt till vänster det gick i bänkskåpet för att få en större arbetsyta mellan disklådan och hällen.

För att göra planeringen enklare för våra kunder ritar vi ofta in bänkskåpen in i diskbänksritningen. Då är det lätt att se att disklådan och hällen hamnar på rätt plats. Har du en köksritning eller en enkel skiss på ditt kök, maila gärna över den till oss. Då kan vi enklast hjälpa till med att rita upp diskbänken åt dig.
IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk.
En 34 cm bred disklåda i ett IKEA kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Längd: 2530 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Disklåda: Iris-3440 (klassisk stil)
Urtag: Ovanpåliggande häll
Bredd underskåp: 60 cm
Kök: IKEA Metod
Kod: REF091
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.