Stacks Image p159_n3

89) Diskbänk i rostfritt stål med en 74 cm bred disklåda och praktisk sköljlåda

89) Diskbänk i rostfritt stål med en 74 cm bred disklåda och praktisk sköljlåda

REF089 Purus-Original Kategori-B
Att ha en rostfri diskbänk som arbetsyta i köket har en ca 100 årig tradition i Sverige. Även om vi inte är helt säkra så sägs det att Anders Zorn var den första att installera en rostfri bänkskiva i det som nu är Zorngården. Rostfritt gör sig väldigt bra i ett kök i lantlig stil. Till denna diskbänk valde kunden den största disklådan vi har i vårt sortiment, en disklåda som är 74 cm bred, från serien Astris.

En sköljlåda för den typen av stora disklådor underlättar arbetet och är mycket praktiskt. Man kan skölja grönsaker i den. Eller tina räkor. Dessutom går det bra att diska sköljlådan i diskmaskinen.

Köket beställde kunden från en lokal snickare, Bofalls Snickeri. Blandaren är från Nacka byggnadsvård, beslagen till luckorna kommer från Byggfabriken. Bänkskivorna vid sidan om göt kunden själv i betong.
Rostfri diskbänk med en 74 cm bred Astris-7440 disklåda.
Rostfri diskbänk med en 74 cm bred Astris-7440 disklåda.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Original
Kategori: B
Längd: 2965 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Astris-7440 (modern stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 30 mm
Kök: Bofalls snickeri
Kod: REF089
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.