Stacks Image p128_n16
Stacks Image p128_n43
Stacks Image p128_n45
Stacks Image p128_n3

83) Diskbänk i rostfritt med uppvikt bakkant som integrerades med kaklet

83) Diskbänk i rostfritt med uppvikt bakkant som integrerades med kaklet

REF083 Purus-Original
Det är många olika mått som avgör hur en diskbänk skall tillverkas. Rostfritt stål ger bättre möjligheter än något annat material när man designar diskbänkar.

Här räknade kunden ut exakt vilken höjd diskbänken skulle ha i bakkant. Bänkens kant skulle ha samma tjocklek som bänkskivorna intill och den uppvikta bakkanten skulle smälta in kaklingen. Därför gjordes den uppvikta bakkanten 20 mm tjock och den totala höjden 133 mm. (se ritningen nedan)

Bilden visar att kunden räknade helt rätt. Detta är ett mycket bra exempel hur fint man kan integrera en rostfri diskbänk med en uppvikt bakkant med kakel.
Rostfri diskbänk med modern droppkant, dubbel disklåda och uppvikt bakkant.
Till diskbänken valdes klassiska disklådor som är lika stora och passar i ett 80 cm brett underskåp. Disklådorna kallas VPK-800 hos vår leverantör Purus. Kunden valde den sluttande moderna droppkanten. Vi fick mäta ut exakt position för diskmedelspumpen så att den skulle sitta rakt på diskbänksytan och inte krocka med droppkanten.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 1412 mm
Djup: 690 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern droppkant 3mm
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 106 mm
Kod: REF083
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Kundservice och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.