Stacks Image p130_n16
Stacks Image p130_n43
Stacks Image p130_n45
Stacks Image p130_n3

82) Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund … en bänk i taget!

82) Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund … en bänk i taget!

REF082 Purus-Original
Diskbänken är nästan 4 meter lång och begränsas på ena sidan av ett högskåp och på andra sidan av en vägg. Här finns mycket gott om arbetsyta. Kunden önskade få diskbänken 602 mm djup. Det kanske låter konstigt, men det går självklart att tillverka. Det finns inga standardstorlekar för diskbänkar längre. Vissa mått är mer vanliga, som till exempel djupen 600, 610, 620 eller 635 mm. Även 650 mm är ett djup som väljs ofta.

Det är viktigt att förstå är att man kan utforma diskbänken precis som man önskar. Det finns få begränsningar när man designar diskbänkar i rostfritt stål. Varje diskbänk tillverkas exakt efter ritningen. I lagret hos våra leverantörer finns inga färdiga diskbänkar. Där finns bara plåt och de olika disklådorna.
Lång rostfri diskbänk med en större och en mindre disklåda samt urtag för häll.
Disklådorna till den här diskbänken är i klassisk design och passar in i ett 80 cm underskåp. Kombinationen kallas VPK-818 hos vår leverantör Purus, som tillverkade denna diskbänk. Kunden valde att ha lilla vasken till vänster om den stora. Det går bra att välja att ha den på den andra sidan. Samma disklådor används även hos en annan av våra leverantörer, Furhoffs. Där kallas samma kombination RK-50V eller RK-50H. ”V” eller ”H” i namnet visar om lilla vasken ligger vänster eller höger om den stora disklådan.
En större och en mindre disklåda samt urtag för häll i en lång rostfri diskbänk.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 3930 mm
Djup: 602 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kod: REF082
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Kundservice och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.