Stacks Image p142_n3

77) Vattenskadad diskbänk som reparerades med en rostfri måttbeställd diskbänksplåt

77) Vattenskadad diskbänk som reparerades med en rostfri måttbeställd diskbänksplåt

REF077 Purus-Original Kategori-B
Ibland får vi ett telefonsamtal där någon i andra änden försöker beskriva en situation de hamnat i. Det här projektet handlar om en vattenskadad diskbänk som kunden ville reparera med en rostfri diskbänk. I början var vi osäkra om vi verkligen skulle lyckas med det här.

Den nya rostfria diskbänken skulle sättas in i en befintlig stor bänkskiva. Den rostfria insatsbänken endast bockas i framkant. I sidorna och i bakkanten limmades plåten senare direkt in i den stora skivan. Vi var tvungna att dubbelkolla många mått innan vi lämnade den vidare för tillverkningen till Purus i Smålandsstenar. I diskbänken svetsades en disklåda från Blanco ur serien Claron in.


Underlimmningen med spånskiva under den rostfria diskbänken gjordes exakt enligt ritning för att allting skulle passa. Och det gjorde det. För att passa perfekt frästes den befintliga bänkskivan ner för att skapa en jämn övergång vid gavlarna.
Rostfri diskbänk som planlimmades in i en skadad diskbänk.
Rostfri diskbänk som planlimmades in i en skadad diskbänk.
Tillgängliga fakta och ritningar
Serie: Purus Original
Kategori: B
Form: Rak
Längd: 987 mm
Djup: 610 mm
Tjocklek framkant: 60 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Blanco-Claro (modern stil)
Bredd underskåp: 50 cm
Kod: REF077
Stacks Image 180
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.