60) Diskbänk där blandaren centrerades framför fönstret, inte diskhon

Ligger det olika skivor bredvid varandra bör de har samma tjocklek. Tjockleken är måttet i framkant på en rostfri diskbänk. Väljer du en droppkant så gör vi en droppkant också på gaveln där den rostfria diskbänken möter den andra bänkskivan.
Kök med en diskbänk i rostfritt stål med en disklåda i klassisk stil och modern droppkant framför ett fönster.
Kök med en diskbänk i rostfritt stål med en disklåda i klassisk stil och modern droppkant framför ett fönster.
Diskbänken har samma tjocklek, 38 mm, som granitskivorna på bägge sidorna. Kunden valde en klassisk disklåda som passar in i det 60 cm breda underskåpet. Disklådan kallas BE-50 eller BX-50. Det är samma disklåda men våra leverantörer har olika namn på dem.

Kunden valde att beställa bänkskivan 69 cm djup. Det är ett riktigt bra djup för att kunna utnyttja ytan optimalt. Så djupa bänkskivor går att göra i alla rostfria diskbänkar i Kategori-B och -C samt Furhoffs Design i Kategori-A.

Lite extra djup gör att du kan ha råvaror eller det som är förberett bortom det du håller på att arbeta med. Bara 7-10 cm djupare bänk gör stor skillnad när man ska förbereda mat. Genom att göra arbetsytan lite djupare kan den istället vara något kortare om du inte kan få plats med en tillräckligt lång arbetsyta. Det finns även bänkskåp från flera leverantörer som är lite djupare så får du även mer plats i lådor och skåp.

Annars kan du alltid flytta fram bänkskåpen något.
""
Rostfri diskbänk med disklåda BE-50 och en blandare som centrerats i förhållande till fönstret och inte till disklådan.
På ritningen till den här bänkskivan finns det inte någon håltagning för blandare. Kunden var väldigt mån om att blandaren skulle sitta precis centrerad framför fönstret för att underlätta att komma åt fönstret. Därför bestämde vi att vänta med håltagningen tills alla bänkskivor låg på plats. Rörmokare har ett speciellt verktyg för att göra en håltagning i en rostfri bänkskiva. Det finns inget lag som kräver att en blandare måste sitta centrerad bakom disklådan. Resultatet med blandaren centrerad fram för fönstret blev betydligt bättre än att ha den centrerad i förhållande till disklådan.

Klicka på "tillbakaknappen" i din webbläsare för att komma tillbaka till samma kategori av diskbänkar i Kundreferenser.

Tillgängliga fakta

  • Serie: Purus Original
  • Kategori: B
  • Form: Rak
  • Längd: 1245 mm
  • Djup: 690 mm
  • Tjocklek framkant: 38 mm
  • Kantprofil: Modern droppkant 3 mm
  • Disklåda: Klassisk stil BE-50
  • Bredd underskåp: 60 cm
  • Kod: REF060
Klicka på ritningen för att förstora den.
© 2023 Neonela Kitchen AB Allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2023 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)