Stacks Image p167_n3

57) Måttbeställd rostfri diskbänk med avfallskvarn

57) Måttbeställd rostfri diskbänk med avfallskvarn

REF057 Purus-Original Kategori-B
Det går mycket bra att blanda olika material för bänkskivor. Kunden valde granit bredvid en bänkskiva i rostfritt stål. Tjockleken på bänkskivor i serien Purus Original går att anpassa på millimetern till andra skivor. Kaklet på väggen ovanför bänkskivorna är inte lätt att torka av. Därför valde man att ha en 6 cm hög bakkant i rostfritt för att skydda nederdelen av kaklet.

Eftersom disklådorna, två lika stora klassiska disklådor, sitter på vänster kant av den rostfria delen räknade vi vi exakt hur långt man kunde flytta disklådorna i underskåpet för att få en bredast möjlig kant mellan disklådan och gaveln på diskbänken. Med 778 mm från vänster gavel till höger kant på disklådan gick det precis att få disklådorna in i underskåpet.

Knappen i vänstra bakkanten på diskbänken är lite speciell. Kunden beställde diskbänken med en extra håltagning. Där monterade han avstängningsknappen för en avfallskvarn som installerades i avloppet under vänstra disklådan. I alla våra disklådor som lämpar sig för monteringen av en korgventil går det att montera en avfallskvarn. Självklart behöver du kolla om du får montera en avfallskvarn. Inte alla kommuner tillåter det. Planerar du att installera en avfallskvarn och du är osäker om disklådan du önskar fungerar med avfallskvarn hör gärna av dig så kollar vi upp detta.
Rostfri diskbänk med uppvikt bakkant och VPK-800 disklåda i klassisk stil.
Rostfri diskbänk med uppvikt bakkant och VPK-800 disklåda i klassisk stil.
Rostfri diskbänk med strömbrytare för avfallskvarn.
Rostfri diskbänk med strömbrytare för avfallskvarn.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Original
Kategori: B
Form: Rak
Längd: 1730 mm
Djup: 620 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 60 mm
Urtag: Knapp för avfallskvarn
Kod: REF057
Stacks Image 203
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.