Stacks Image p147_n16
Stacks Image p147_n43
Stacks Image p147_n45
Stacks Image p147_n3

53) Rostfri diskbänk med uppvikta kanter och två rundade hörn

53) Rostfri diskbänk med uppvikta kanter och två rundade hörn

REF053 Purus-Original
Rostfritt är ett mycket bra material i köket. En rostfri diskbänk kan anpassas till många utrymmen och behov och är ändå som en kompakt bänkskiva som är tät runt om. Den kan t.o.m. få rundade hörn.
Rostfri diskbänk med uppvikta kanter på bakkanten och en gavel.
Kunden önskade göra hörnet mindre farligt för förbispringade barn då bänken sitter precis bredvid dörren till höger om bänken. Det går att lösa i några serier.
Rundat hörn på en rosftri diskbänk.
Avrundad uppvikt kant på en rosfri diskbänk.
Ett hörn som denna kan inte bockas. Här måste en liten plåtremsa svetsas in för att skapa den önskade formen. Efter slipning och polering blir hörnet så här snyggt …. och säkert.För att ta upp formen på den rundade kanten på andra sidan valde kunden att även att förse den uppvikta gaveln mot väggen med en liten radie.
Stacks Image 41
Diskbänken är en mycket fin och personlig bänkskiva som verkligen känns speciell. Disklådorna är i den klassiska stilen och passar ett 80 cm brett underskåp. En av disklådorna är 50 cm bred och ger mycket bra med plats för stora grytor. Den andra lilla disklådan är 18 cm bred.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original
Form: Fri-form (rundat hörn)
Längd: 1735 mm
Djup: 610 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 50 mm på två sidor och avrundad vid gaveln
Kod: REF053
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Kundservice och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.