Stacks Image p147_n3

53) Rostfri diskbänk med uppvikta kanter och två rundade hörn

53) Rostfri diskbänk med uppvikta kanter och två rundade hörn

REF053 Purus-Original Kategori-B
Rostfritt stål är ett mycket bra material i köket. En rostfri köksbänk kan anpassas till många utrymmen och behov. Den kan t.o.m. få rundade hörn, på flera sätt. Kunden önskade göra hörnet till höger mindre farligt för förbispringade barn då bänken sitter precis bredvid dörren till höger om bänken. Det går att lösa i all diskbänkar i Kategori B.

Ett hörn på en rostfri diskbänk som denna kan inte bockas. Här måste en liten plåtremsa svetsas in för att skapa den önskade formen. Efter slipning och polering blir hörnet så här snyggt …. och säkert. För att ta upp formen på den rundade kanten på andra sidan valde kunden att även att förse den uppvikta gaveln mot väggen med en liten avrundning.

Diskbänken är en mycket fin och personlig bänkskiva som verkligen känns speciell. Disklådorna är i den klassiska stilen och passar ett 80 cm brett underskåp. En av disklådorna är 50 cm bred och ger mycket bra med plats för stora grytor. Den andra lilla disklådan är 18 cm bred.
Rostfri diskbänk med uppvikta kanter på bakkanten och en gavel.
Rostfri diskbänk med uppvikta kanter på bakkanten och en gavel.
Rundat hörn på en rostfri diskbänk.
Avrundad uppvikt kant på en rostfri diskbänk.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Original
Kategori: B
Form: Fri-form (rundat hörn)
Längd: 1735 mm
Djup: 610 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 50 mm på två sidor och avrundad vid gaveln
Kod: REF053
Stacks Image 185
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.