Stacks Image p127_n3

49) Rostfri diskbänk som placerats på rätt sätt intill en träskiva

49) Rostfri diskbänk som placerats på rätt sätt intill en träskiva

REF049 Purus-Basic Kategori-B
När vi designar en rostfri diskbänk frågar vi ofta efter vilka underskåp som finns under bänkskivan. I så fall får kunden en utskrift som den här. Man ser underskåpen inritade med blåa linjer. Det gör det enklare att föreställa sig hur den egna diskbänken kommer att utformas och man är säker på att disklådan hamnar på rätt plats i skåpet.

Diskbänken är en Purus Basic med disklådan Lydia 5040 i modern stil. Eftersom kunden endast skulle ha en mindre diskbänk och en träskiva vid sidan om valde han att flytta disklådan lite längre bort från träskivan. En disklåda måste inte placeras centrerad i underskåpet. Man bör först och främst tänka praktiskt. Väljer man att ha en träskiva vid sidan om en rostfri diskbänk bör man har lite plats mellan skivorna som ska fyllas med elastisk silikon. Träskivor är ett levande material. De ändrar storlek beroende på luftfuktighet. Hör med din leverantör för träskivor om rekommenderade längder och avstånd.
Rostfri diskbänk med raka kanter vars mått anpassats till en träskiva.
Rostfri diskbänk med raka kanter vars mått anpassats till en träskiva.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: B
Form: Rak
Längd: 1500 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Kök: IKEA Metod
Kod: REF049
Stacks Image 161
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.