Stacks Image p142_n16
Stacks Image p142_n43
Stacks Image p142_n45
Stacks Image p142_n3

46) Rostfri diskbänk inpassad med rätt mått mellan två väggar

46) Rostfri diskbänk inpassad med rätt mått mellan två väggar

REF046 Purus-Original
Den här diskbänken är 3663 mm lång. Avståndet mellan väggarna efter kaklet var på plats var 3668 mm. Ska en diskbänk placeras mellan två väggar är det viktig att mäta exakt, både i bakkant och i framkant. Dessutom ska man dra av ca 5 mm från den total längden. Man behöver ha lite spel för att kunna lägga diskbänken på plats. Dessutom ska man ta hänsyn till toleransen i tillverkningen. För en bänk med den här längden är +/- 3 mm. Det betyder att diskbänken kan vara 3 mm längre eller 3 mm kortare än det önskade 3663 mm. Det är en generell tolerans för bearbetade metalliska artiklar som kallas SS-ISO 2768-1. Tillverkningen görs enligt en medel noggrannhetsgrad för avvikelsen.
Lång rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar.
Disklådorna är från serien Astris med en radie på 14 mm i alla hörn. Det är en kombination som passar i ett 60 cm brett underskåp. Den lilla lådan är 17 cm bred och den större är 34 cm. Självklart kan man välja själv i fall man önskar ha den mindre disklådan på andra sidan om den stora disklådan. Allting tillverkas som önskat.

Till exempel var kunden mycket mån om att urtaget för hällen skulle läggas i mitten av diskbänksytan. Oftast väljer man ett avstånd på t.ex. 70 mm från framkanten.
Stacks Image 43
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 3663 mm
Djup: 680 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm
Disklåda: Astris-1734 (modern stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Uppvikt kant: 50 mm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kod: REF046
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Kundservice och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.