Stacks Image p129_n16
Stacks Image p129_n43
Stacks Image p129_n45
Stacks Image p129_n3

42) Stala Design rostfri diskbänk med uppvikt bakkant på ett IKEA metod kök

42) Stala Design rostfri diskbänk med uppvikt bakkant på ett IKEA metod kök

REF042 Stala-Design
Diskbänken är från vår leverantör Furhoffs i Skövde och ingår i serien som nu heter Stala Design, en serie med diskbänkar i tjocklek 30 och 40 mm. Diskbänken valdes med en uppvikt bakkant som i denna serie är 5 cm hög. På ritningen står det 53 mm men eftersom höjden på en uppvikt kant räknas utifrån framkanten och mitten av bänken är 3 mm lägre så blir höjden på den uppvikta bakkanten 50+3 mm. I framkant och vid gavlarna valde kunden en modern 25 mm bred droppkant.
Kök med en rostfri diskbänk inpassad mellan två andra bänkskivor.
Disklådorna är två lika stora klassiska lådor som passar i ett 80 cm bredd underskåp. Varje disklåda är 436 x 339 mm och är 160 mm djupa.
Dubbel disklåda i klassisk stil i en diskbänk i rostfritt stål.
Diskbänken tillverkades med ett urtag på 28 mm i diameter för att kunna montera en diskmedelspump. Lägg märke till att både diskmedelspumpen och blandaren är i rostfritt. Det passar mycket bra ihop med en rostfri diskbänk.
Dubbel disklåda i klassisk stil i en diskbänk i rostfritt stål framför ett fönster.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Stala/Furhoffs Design
Form: Rak
Längd: 2080 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern 3 mm droppkant
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 50 mm
Kök: IKEA Metod
Kod: REF042
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Kundservice och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.