Stacks Image p146_n3

7) Rostfri bänkskiva och diskbänk på ömse sidor om en spis i Berlin

7) Rostfri bänkskiva och diskbänk på ömse sidor om en spis i Berlin

REF007 Purus-Original Kategori-B
I Prenzlauer Berg besökte vi en familj som precis flyttat in i ett nybyggt bostadshus som hade byggts mellan gamla byggnader. Hela lägenheten hade enormt stora fönster och var mycket ljus. Man trodde knappast att man var mitt i Berlin.

Den rostfria diskbänken skulle placeras till höger och vänster om en gasspis. Den lilla skivan tillverkades först efter att den stora rostfria diskbänken och spisen var på plats. Kunden misstänkte att väggen var något sned. Och så var det. Den lilla skivan som skulle fylla ut platsen mellan spisen och väggen gjordes lite bredare i framkant än i bakkanten. I det här fallet hade det varit svårt att beräkna måtten på den vänstra bänkskivan i förväg.

Båda skivorna har den mindre droppkanten på alla sidor. Disklådan är en BE50, en mycket populär disklåda även hos våra tyska kunder.
Diskbänk i rostfritt stål på ömse sidor av en gasspis i en nisch.
Diskbänk i rostfritt stål på ömse sidor av en gasspis i en nisch.

Diskbänk i rostfritt stål på ömse sidor av en gasspis i ett kök i Berlin.

Stacks Image 15
Stacks Image 178
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Original
Kategori: B
Form: Rak i två delar
Längd: 1718 + 633 / 637 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 20 mm
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm
Disklåda: BE-50 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Kod: REF007
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.