Stacks Image p128_n3

142) En mycket tunn och elegant rostfri diskbänk

142) En mycket tunn och elegant rostfri diskbänk

REF142 STF Kategori-B
Många som renoverar kök förbättrar både funktion och utseende med hjälp av en rostfri diskbänk. Så även denna kund. Kunden önskade en mycket tunn bänk med två lika stora diskhoar vilket normalt kräver 80 cm breda underskåp. Men i detta fall var skåpen 60 cm breda så en dubbel disklåda av denna typ kunde inte få plats. Det gick att lösa då varje disklåda svetsas in var för sig. Vi ökade måttet mellan de två disklådorna så de hamnade i två olika 60 cm skåp intill varandra. För att fönstret skulle gå att öppna flyttades urtaget för blandaren lite till höger. Det är ett tyskt kök där fönstren öppnas inåt vilket man måste ta hänsyn till när man placerar en diskbänk framför ett fönster. Genom att alla diskbänkar vi säljer utformas och byggs för varje kund är sådana anpassningar lätta att göra.
Stacks Image 226
Tjockleken, 12 mm, är den tunnaste bänkskiva vi erbjuder med underlimning. Vill man en ännu tunnare blir det 4 eller 6 mm massivt stål som är väsentligt dyrare. Dessutom är utbudet av disklådor mindre än för underlimmade diskbänkar.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Stala Free
Kategori: B
Form: Rak
Längd: 2230 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 12 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Frame 3434
Bredd underskåp: 2 x 60 cm
Kod: REF142
Stacks Image 243
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.