Stacks Image p128_n3

140) Rostfri diskbänk med droppkant intill en granitbänk

140) Rostfri diskbänk med droppkant intill en granitbänk

REF140 PRB Kategori-A
Stacks Image 231
En vanlig fråga är vad man skall tänka på när det gäller bänkens tjocklek då vill placera en rostfri diskbänk med en droppkant intill en stenskiva. Tjockleken på en rostfri diskbänk anges alltid som kantens tjocklek. Det innebär att i mitten är bänkskivan tunnare.
Stacks Image 229
I det här fallet skulle en rostfri diskbänk placeras intill en 30 mm tjock granitskiva. Då beställdes den rostfria diskbänken 30 mm tjock så att kanten fick samma höjd som granitskivan. En rostfri diskbänk har en bockningsradie och en stenskiva kan ha en fasning som gör att man enkelt kan täta med silikon i skarven. Observera att ovanstående inte alltid gäller om man skall anpassa tjockleken till en laminatskiva eller annat ömtåligt material. Läs mer.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 1506 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: Iris-3434
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: -
Kök: IKEA Metod
Kod: REF140
Stacks Image 247
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.