Stacks Image p128_n3

139) Kort rostfri diskbänk med dubbla disklådor

139) Kort rostfri diskbänk med dubbla disklådor

REF139 DSL Kategori-A
Rostfria diskbänkar ur Decosteel Decolight serien passar alldeles utmärkt för kök från IKEA. Kunden valde grå Veddinge fronter samt trä för den ena arbetsytan och rostfritt för den andra. Den rostfria diskbänken, som alla andra av våra diskbänkar, tillverkas på beställning. Därför kan man alltid välja placering av disklådan samt, om det är en dubbellåda, om den större hon skall vara till höger eller vänster om den mindre. Ytan på diskbänkar från Decosteel är lite blankare än diskbänkar från andra tillverkare då de borstar ytan en extra gång innan leverans. Vill du se hur ytan ser ut skickar vi gärna ett prov i kreditkortsformat på ytan.
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Decosteel Decolight
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 1500 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Disklåda: Variant 40 K + L18
Bredd underskåp: 60 cm
Kök: IKEA Metod
Kod: REF139
Stacks Image 245
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.