Stacks Image p128_n3

137) Enkelt och klassiskt i rostfritt stål

137) Enkelt och klassiskt i rostfritt stål

REF137 PRB Kategori-A
Rätt ofta väljer våra kunder en så här kort rostfri diskbänk. De vill kombinera flera material i samma arbetsbänk. Ligger en diskho nära kanten på den rostfria diskbänken rekommenderar vi att ändå försöka placera den så långt från kanten som möjligt. Det krävs minst 45 mm mellan kanten på bänken och disklådans kant för att kunna svetsa in disklådan. När man som i detta fall har en skarv mellan en rostfri bänk och en träskiva håller skarven längre desto om avståndet mellan träskiva och disklådan är större.
Stacks Image 226
Kunden valde ett stänkskydd i glas både utmed bänkens bakkant och vid gavlarna. Genom att den klassiska droppkanten har en ca 12 mm bred platt överdel var det lätt att ställa glasskivorna på den.
Stacks Image 231
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 1410 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Disklåda: Iris-3434
Kod: REF137
Stacks Image 248
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.