Stacks Image p128_n3

136) Lång rostfri diskbänk med en rymlig disklåda

136) Lång rostfri diskbänk med en rymlig disklåda

REF136 PRB Kategori-A
Den här diskbänk beställdes som ersättning för en äldre arbetsbänk som hade en infälld disklåda med en större och en mindre ho. Man vill gärna ha en enda stor disklåda för alla saker som inte får plats i diskmaskinen. Då blev valet lätt. I Purus Basic serien finns disklådan Lydia 5040 där en långpanna eller bakplåt går att lägga ner i botten för att spola av. Dessutom svetsas disklådan in så det inte blir några skarvar mellan disklådan och bänkskivan vilket underlättar köksarbetet.
Stacks Image 226
Då det fanns en befintlig bänkskiva att utgå från var det enkelt att bestämma alla mått. Ändå gäller det att tänka på att disklådan skall få plats i underskåpet och inte kommer i konflikt med någon av skåpsväggarna eller fronten. Genom att bänken var lite djupare än den tidigare blev överhänget lite större och allt fick plats.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 2906 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: Lydia-5040
Uppvikt kant: 50 mm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kod: REF136
Stacks Image 243
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.