Stacks Image p128_n3

135) Tidlöst kök med en kort rostfri diskbänk

135) Tidlöst kök med en kort rostfri diskbänk

REF135 PRB Kategori-B
Diskbänken ersatte en bänkskiva i trä. Kunden ville ha utrymmet vid disklådan helt i rostfritt men var tvungen att dela bänken i två delar.
Stacks Image 226
En så lång bänkskiva skulle inte gå att få in i köket. Kunden valde då den andra bänken, med hällen, i samma material som bänken på motsatt sida av köket. Svårigheten vara att ta ställning till var delningen skulle göras. Som syns på bilderna skulle kunden sätta in en 80 cm bred häll ovanpå ett 60 cm brett skåp. Hällen täckte följaktligen även lite av skåpen intill. Det fanns i princip två möjligheter. En delningen mitt över det 80 cm breda skåpet mitt i skåpsraden eller som kunden valde delningen vid skåpets vänstra kant. Det är en mer naturlig placering men att sätta skarven mitt över skåpet hade gett mer plats till höger om disklådan vilket minskar risken att skada träskivan.
Tillgängliga fakta och ritning
Serie: Purus Basic
Kategori: A
Form: Rak
Längd: 1428 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 38 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Disklåda: Iris-3434
Kök: IKEA Metod Veddinge
Kod: REF135
Stacks Image 245
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk gå till Köpguiden och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.