Stacks Image p763_n3

Bilder, ritningar och beskrivningar på ett urval av våra kunders rostfria diskbänkar

Bilder, ritningar och beskrivningar på ett urval av våra kunders rostfria diskbänkar

Inledning - Kundreferenser

Varje kundreferens beskrivs med en kort text, bilder, fakta och en ritning på diskbänken. Bilderna har vi fått av våra kunder utom i några fall där vi haft möjlighet att hälsa på. Vi vill gärna ha ännu fler bilder!

Du kan antingen gå efter bläddra genom alla på denna sida, frisöka på valfria ord eller bläddra genom alla referenser i nummerordning via länkarna. Du kan gå direkt till en referens genom att skriva REF och numret med tre siffror exempelvis REF020.
Alla fotografier och ritningar är copyrightskyddade av oss eller den som givit oss bilden och får inte användas i andra sammanhang än på våra hemsidor utan medgivande från oss. Läs mer i allmänna villkor.
Stacks Image 1243

Kundreferenser Stala Seven - Kategori A

Normalt den rostfria diskbänk som har det lägsta priset. Några fler begränsningarna än andra köksbänkar i Kategori-A samt en del smarta konstruktions- och transportlösningar ger ett mycket attraktivt pris för en snygg rostfri kvalitetsbänk.
Stala Seven

Kundreferenser Stala Design - Kategori A

Några begränsningar avseende möjliga mått och tillval jämfört med Stala Free ger ett förmånligt pris. Du kan välja en idag nästan unik ca 8 mm hög droppkant. Du kan även Stala Design upp till 3,9 meter lång med djupet 635 mm som passar IKEA Metod kök. Det är längre än någon annan serie i Kategori A. Stala Free byggs av Furhoffs.
Stala Design

Kundreferenser Decosteel Decolight - Kategori A

Hög både teknisk och designmässig kvalitet men färre möjliga former och mått samt ett begränsat urval disklådor ger förutsättningar för ett attraktivt pris.
Decosteel Decolight

Kundreferenser Purus Basic - Kategori A

Samma kvalitet som Purus Original men erbjuder inte samma valfrihet och får därmed ett lägre pris. Du kan få disklådor i både klassisk och modern stil och även välja en 70 cm bred disklåda. Purus Basic är mycket populär och trots att den bara funnits några år är den en storsäljare. Purus Basic går att anpassas till alla stilar av kök.
Purus Basic

Kundreferenser Decosteel Design - Kategori B

Du kan välja alla mått på millimetern och även välja mellan många olika former som runda hörn och L-form. Decosteel Design erbjuder en mycket snygg endast 12 mm tunn kant förutom flera andra typer av kanter. Stort sortiment av disklådor, enkla och dubbla. Genom en extra borstning är ytan lite blankare än på andra serier.
Decosteel Design

Kundreferenser Purus Original - Kategori B

Genom åren vår mest sålda serie. Kundreferenserna visar en mängd olika kök där en Purus Original rostfri köksbänk passar. Om köket inte har perfekta hörn, är extra långt, i vinkel eller du vill ha uppvikta kanter på flera sidor är Purus Original perfekt. Det finns över 40 olika disklådor som alla svetsas in. Du kan även få en häll planmonterad.
Purus Original

Kundreferenser Stala Free - Kategori B

Bänk i vinkel, extra lång, icke parallella sidor, uppvikta kanter på gavlarna eller integrerat stänkskydd. Det mesta går att lösa med Stala Free. Vill du ha en rostfri bänkskiva för en köksö med dubbla skåpsrader passar Stala free perfekt. Stala Free rostfria bänkskivor går att göra upp till 6 meter långa och 1,2 meter breda.
Stala Free

Kundreferenser KEK Kitchen Tec - Kategori B

KEK görs i Tyskland och är vår mest avancerade rostfria diskbänk. Vi har gjort många mycket annorlunda och avancerade lösningar med KEK Kitchen Tec köksbänkar. Lite längre leveranstid men resultatet blir alltid fantastiskt. De har en unik möjlighet och det är att göra bänkar som monteras ihop på plats i köket genom s.k. kexning. Perfekt då en bänk inte går att transportera eller inte går att få in i köket.
KEK

Kundreferenser Purus Premium - Kategori C

Vår tunnaste rostfri diskbänk, endast 4 mm. Inte vanligt men snyggt. Måtten på disklådan väljer du själv. Elegant och exklusivt och helt utan underlimning. Går att göra i många unika former.
Purus Premium