Kundreferenser med beskrivningar, ritningar och fotografier

Länkar till av massor av kundreferenser med bilder, fakta och beskrivningar på kök med rostfria diskbänkar som Neonela Kitchen levererat.
Stacks Image 3152
Stacks Image 2248
Vi får då och då bilder från våra kunder när diskbänken är på plats i köket. Efter att vi bett om lov att publicera dem kompletterar vi med en kort beskrivning, fakta och en ritning. I några fall har vi haft möjlighet att hälsa på och ta bilder. Vi vill gärna ha ännu fler bilder!

Alla fotografier och ritningar är copyright-skyddade av oss eller den som givit oss bilden och får inte användas i andra sammanhang än på våra hemsidor utan medgivande från oss. Läs mer i allmänna villkor.

Tänk på att konstruktioner ändras regelbundet så detaljer i diskbänkarna kan ibland skilja mellan bilden och hur det görs idag. För mer inspiration se Studiobilder där vi kombinerat rostfria diskbänkar med bänkskåp i olika färger och stil.

Du kan lätt bläddra genom alla kundreferenser. Vill du istället söka något speciellt fyll i sökordet och tryck på SÖK. Du får länkar till alla relevanta kundreferenser. Du kan söka på enstaka ord som Purus eller kombinationer av ord genom att sätta citationstecken runt sökningen exempelvis "Purus Original", "uppvikt kant" eller "rund disklåda". Versaler eller gemener påverkar inte sökningen. Länkarna öppnas i en ny sida eller flik beroende på hur din webbläsare är inställd.
Klicka på bilden för att komma till fakta, beskrivning, ritning och ofta fler bilder. Har du en fråga om en kundreferens ange REF-numret.
© 2021 Neonela Kitchen AB Köp- och allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2021 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)