Kundreferenser med beskrivningar, ritningar och fotografier

Länkar till av massor av kundreferenser med bilder, fakta och beskrivningar på kök med rostfria diskbänkar som Neonela Kitchen levererat.
Stacks Image 2248
Vi får då och då bilder från våra kunder när diskbänken är på plats i köket. Efter att vi bett om lov att publicera dem kompletterar vi med en kort beskrivning, fakta och en ritning. I några fall har vi haft möjlighet att hälsa på och ta bilder. Vi vill gärna ha ännu fler bilder!

Välj Textsökning om du vill söka med valfria ord i Kundreferenser. För mer inspiration se Studiobilder där vi kombinerat rostfria diskbänkar med bänkskåp i olika färger och stil.

Tänk på att konstruktioner ändras regelbundet så detaljer i diskbänkarna kan ibland skilja mellan bilden och hur det görs idag.
Alla fotografier och ritningar är copyright-skyddade av oss eller den som givit oss bilden och får inte användas i andra sammanhang än på våra hemsidor utan medgivande från oss. Läs mer i allmänna villkor.

Klicka på bilden för att komma till fakta, beskrivning, ritning och ofta fler bilder. Har du en fråga om en kundreferens ange REF-numret.