Välj ur vårt breda sortiment av rostfria diskbänkar i alla prislägen och för alla kök inklusive IKEA Metod

Stacks Image p3231_n3

Välj ur vårt breda sortiment av rostfria diskbänkar i alla prislägen och för alla kök inklusive IKEA Metod.

Varför en måttbeställd rostfri diskbänk?

Varför en måttbeställd rostfri diskbänk?

En måttbeställd rostfri diskbänk har många fördelar:

  • Funktion: Rostfritt stål kan inte påverka eller påverkas av några livsmedel man använder i hemmet. Därför används bänkskivor i rostfritt stål i alla professionella sammanhang där man hanterar livsmedel. Bästa val för dig som är matintresserad.
  • Hygien: En rostfri bänkskiva har inga skarvar där smuts kan samlas och byggs av rostfri stålplåt av hög kvalitet förstärkt med dämpande material. Diskbänksplåten är hygienisk, lätt att göra ren, slitstark och kräver inte något underhåll.
  • Ekologi: Rostfritt stål går återvinna. De diskbänkar vi säljer tillverkas till ca 85% av återvunnet stål. En rostfri diskbänk har så lång livslängd att den aldrig behöver bytas för att den är utsliten. Den kräver inte heller regelbundet underhåll med kemikalier som de flesta andra material. Ett bra miljöval.
  • Utformning: En måttbeställd rostfri diskbänk kan anpassas till alla kök oavsett storlek och form. Du väljer själv form, längd, djup, tjocklek och typ av kant som exempelvis en droppkant eller uppvikt kant. Som tillval finns massor av disklådor i alla former och storlekar. Dina valmöjligheter är nästan oändliga.
  • Design: Rostfria diskbänkar och bänkskivor har använts i alla typer av privata kök i över 100 år. Oavsett köket är i klassisk traditionell, funktionell eller stramt modern stil passar en rostfri diskbänk. En rostfri diskbänk blir bara vackrare med åren.
  • Ekonomi: Den överlägsna funktionen och möjligheten att anpassa den till både kök och dig själv gör att en rostfri diskbänk kommer att fylla sin funktion under många år. En diskbänk i rostfritt stål är en investering för framtiden.
Neonela Kitchen kan med sitt breda sortiment, kunskap och erfarenhet alltid utforma en rostfri diskbänk för den stil du önskar, den funktion du behöver och det utrymme du har till förfogande.

Vill du kunna jämföra en rostfri diskbänk med andra material gå till Kunskapsbanken: Jämförelse. Där jämförs fördelar och nackdelar med olika material som används för köksbänkar.

Hur du hittar en rostfri diskbänk som passar både dig och ditt kök

Hur du hittar en rostfri diskbänk som passar både dig och ditt kök

Hos Neonela Kitchen hittar du Sveriges absolut största sortiment av måttanpassade rostfria diskbänkar i alla prislägen, former och mått.
Två rostfria bänkskivor från Neonela Design.
Vi hjälper dig gärna att hitta den rostfria diskbänk som är rätt för dig och ditt kök. Vill du söka själv hittar du massor av information och tips här på vår websida. Är det en rak rostfri diskbänk eller bänkskiva där du redan vet måtten är det enklast att klicka på Diskbänkskonfigurator. Fyll i mått, välj kanter, urtag för häll och disklåda. Du får helt automatiskt förslag med pris inklusive frakt på flera varianter av diskbänkar.

Vill du att vi hjälper dig att välja eller om du söker en mer avancerad rostfri diskbänk, kanske i vinkel, extra lång eller i en lite annorlunda form tryck på
Pris via mail. Beskriv vad du önskar och vi kommer att ge dig en offert via mail.

Har du ett ritningsnummer från någon av tillverkarna Stala, Decosteel, Purus eller Furhoffs markera
Ritningsnummer. Fyll i och skicka mailet. Du får en offert med 500 kronor i rabatt. Har du ännu inte ritat din rostfria diskbänk gå till Rita Själv där du hittar länkar till tillverkarnas ritprogram och en del nyttig information.

Vill du få inspiration gå till
Referenser. Där kan du se rostfria diskbänkar från oss i sina rätta miljöer med fotografier, fakta, beskrivningar och ritningar. I Kunskapsbanken FAQ får du svar på de flesta frågor om hur rostfria diskbänkar rengörs, monteras, byggs och levereras samt vilka mått, former och tillval som är möjliga.

Vi kan
ringa upp dig och du kan även chatta med oss. När det står Chatten öppen är vi plats och kan svara på dina frågor. Annars kan du lämna ett meddelande via chatten.

Välj bland 10 serier diskbänkar av hög kvalitet från fem ledande tillverkare

Stala - Seven
Purus - Basic, Original och Premium.
Furhoffs - Design och Free.
Decosteel - Design och Solidstål
KEK - ND och Kitchen Tec

Aktuella erbjudanden

Du får 500 kronor i rabatt på måttanpassade diskbänkar från Stala, Purus, Decosteel och Furhoffs om du ritar din bänkskiva själv.

För bänkar från ovanstående tillverkare kan du dessutom välja praktiska tillbehör för 300, 500 eller 700 kronor utan extra kostnad vid köp av en diskbänk. Erbjudandet gäller oavsett vi eller du ritar bänken.
Läs mer om villkoren.
Fri frakt och emballage ingår alltid i alla våra priser! Aktuella leveranstider. Betala 30 dagar efter att bänken är klar och lämnat fabriken. Du kan även välja att dela upp betalningen på 3 månader.
Rostfri diskbänk i klassisk stil från Neonela Kitchen.
Rostfri diskbänk i modern stil från Neonela Kitchen.

Varför vi inte har något showroom

Vi får då och då frågan var vi har vårt showroom. Vi har inget, tyvärr! Vårt sortiment av måttbeställda rostfria diskbänkar är extremt stort och allt vi säljer är personligt utformat för varje enskild kund. Dessutom finns hälften av våra kunder utanför Sverige i främst Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi vet inte vad vi skulle visa och var ett showroom skulle ligga. Därför har vi inget.

Istället hittar du här på webbsidan all information du behöver för att kunna välja, utforma och beställa en måttanpassad heltäckande diskbänk eller bänkskiva i rostfritt stål. Du får naturligtvis gärna
kontakta oss om det är någon information du saknar eller om du vill att vi hjälper dig att utforma och beställa en bänk. För vissa ytor har vi även små prover i storlek av ett kreditkort så du kan jämföra med exempelvis vitvaror i rostfritt stål.
Stacks Image p3563_n7
Klicka på bilden för att ladda ner en folder om rostfria diskbänkar från Neonela Kitchen. (2,5MB)

Vad är gemensamt och vad skiljer mellan våra rostfria diskbänkar?

Vad är gemensamt och vad skiljer mellan våra rostfria diskbänkar?

För att kunna erbjuda dig ett komplett sortiment i alla prislägen har vi valt att samarbeta med fem ledande tillverkare av heltäckande diskbänkar i rostfritt stål i tre länder. För vissa speciella behov har vi kontakt med ännu fler tillverkare.
Det som är gemensamt är den höga kvaliteten. Hörnen på bänkskivorna är alltid tätsvetsade, alla disklådor svetsas in och alla bänkar är underlimmade eller i solitt stål.

Att priset skiljer mellan de olika serierna beror främst på fyra faktorer.
  • Frihet att välja form och mått.
  • Möjlighet att anpassa bänken till en viss stil.
  • Tillval som kanter, urtag och ytor.
  • Sortiment av disklådor.
Man kan gruppera serierna utifrån ovanstående möjligheter.
När det gäller raka bänkar under 4 meter kan du enkelt i Priskalkylatorn se vilka serier som bäst motsvarar dina krav. Tyvärr finns inte alla serier i Priskalkylatorn. Om du mailar oss kan vi berätta vilka serier ur hela vårt breda sortiment som passar dina behov bäst och ge dig en offert.

Våra 10 serier av måttbeställda rostfria diskbänkar och bänkskivor

Våra 10 serier av måttbeställda rostfria diskbänkar och bänkskivor

Stala Seven - rostfri diskbänk eller bänkskiva

Nyhet. Stala Seven rostfria diskbänkar har extra lågt pris p.g.a. begränsningar i valbara mått men även några smarta konstruktionslösningar. De finns i de vanligaste måtten, för exempelvis IKEA Metod, och med ett urval enkla och dubbla praktiska disklådor i en stil mellan modern och klassisk. Du kan själv rita din Stala Seven diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 300 kronor utan extra kostnad.

Purus Basic rostfri diskbänk eller bänkskiva

Purus Basic är en prisvärd serie av rostfria raka diskbänkar som kan fås i de vanligaste måtten, exempelvis 635 mm djupa för IKEA kök. Purus Basic finns med de mest efterfrågade disklådorna och tillvalen som exempelvis uppvikt kant i bakkant. Du kan själv rita din Purus Basic diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 300 kronor utan extra kostnad.

Furhoffs Design rostfri diskbänk eller bänkskiva

Furhoffs Design har samma höga kvalitet som andra rostfria bänkskivor från Furhoffs men genom några mindre begränsningar i valmöjligheter och mått är de något billigare. Alla vanliga mått och tillval som exempelvis en hög mycket traditionell klassisk droppkant finns. Du kan själv rita din Furhoffs Design diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 300 kronor utan extra kostnad.

KEK ND rostfri diskbänk eller bänkskiva

KEK ND är en rostfri diskbänk i modern stil med ett attraktivt pris som kan utformas betydligt friare än andra serier med lägre pris. Till skillnad från andra serier med lägre pris kan vi exempelvis låta göra urtag för en planlimmad häll utöver ovanpåliggande som är det vanliga. Dessutom kan vi utforma en KEK ND rostfri bänkskiva för utrymmen som inte har räta hörn eller har pelare eller rör som skär in i kanten. Du kan även få en diskbänk från KEK ND i vinkel, antingen i ett stycke eller två som monteras ihop på plats.

Purus Original rostfri diskbänk eller bänkskiva

Purus Original ger dig nästan obegränsade möjligheter att utforma en personlig helt unik rostfri diskbänk. I vinkel, extra lång, urtag i en kant, uppvikta kanter på tre sidor, för planmonterad häll eller en yta med patina är inga problem.
Du kan själv rita en Purus Original rostfri diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 500 kronor utan extra kostnad.

Furhoffs Free rostfri diskbänk eller bänkskiva

Med Furhoffs Free kan du skapa en rostfri diskbänk eller bänkskiva helt efter egna idéer. Du har exempelvis massor av disklådor och tre ytor att välja bland samt en idag ovanlig traditionell lite högre droppkant. En droppkant som de var förr i tiden. Du kan själv rita Furhoffs Free bänkar med de vanligaste måtten och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 500 kronor utan extra kostnad.

Decosteel Design rostfri diskbänk eller bänkskiva

Nyhet. Decosteel Design rostfria diskbänkar kan utformas på många olika sätt. I stort sett valfria mått och former ihop med många kantprofiler och disklådor ger ovanligt stora möjligheter. Du kan själv rita Decosteel Design bänkar med de vanligaste måtten och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 500 kronor utan extra kostnad.

Kitchen Tec rostfri diskbänk eller bänkskiva

KEK Kitchen Tec går att forma på nästan oändligt många sätt. När det gäller rostfria vinkelbänkar som inte går in i köket eller bänkskivor som har ovanliga former eller kanter rekommenderar vi KEK Kitchen Tec. KEK har även en teknik att skarva bänkskivor som ingen annan tillverkare erbjuder.

Purus Premium rostfri diskbänk eller bänkskiva i kompakt stål

Purus Premium är bänkskivor och diskbänkar i 4 mm kompakt rostfritt stål. Disklådorna byggs och anpassas helt efter kundens önskningar. Du kan själv rita en Purus Premium rostfri diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 700 kronor utan extra kostnad.

Decosteel Solidstål diskbänk eller bänkskiva i kompakt stål

Nyhet. Decosteel Solid Stål är bänkskivor och diskbänkar i 6 mm solitt rostfritt stål. Du kan välja bland flera disklådor som alla svetsas in. Du kan själv rita en Decosteel Solidstål rostfri diskbänk och spara 500 kronor och dessutom välja tillbehör för 700 kronor utan extra kostnad.

Till vilka kök passar våra rostfria diskbänkar?

Till vilka kök passar våra rostfria diskbänkar?

Vi kan utforma och låta tillverka rostfria bänkar för alla fabrikat av köksinredning. Även om köket är platsbyggt, som ett från Nordingrå eller ett som bokstavligen murades upp Sardinien, har vi passande rostfria diskbänkar och bänkskivor.

Tänk på att en heltäckande rostfri bänkskiva med en insvetsad rostfri tvättlåda även passar utmärkt i en groventré eller tvättstuga.

Passar en rostfri diskbänk från Neonela Kitchen till ett IKEA Metod kök?

Vi får ofta frågan om vi har heltäckande bänkskivor i rostfritt stål som passar till köksinredningen IKEA Metod. Ja det har vi. Drygt 60 % av alla kök som säljs i Sverige säljs av IKEA och ca hälften av våra kunder i Sverige och Tyskland har IKEA kök. Alla våra serier av bänkskivor i rostfritt stål går att få med rätt djup, 635 mm, för IKEA Metod. Vi erbjuder flera serier med extra bra pris just för de mått som IKEA:s kök har. Stala Seven, Purus Basic eller Furhoffs Design har lite bättre pris än andra serier då de inte finns i alla mått. Men alla dessa tre men finns med djupet 635 mm som passar perfekt till IKEA Metod kök.