Vilka mått, former och tillval du kan välja när du beställer en rostfri Decosteel Design måttbeställd diskbänk eller bänkskiva

Stacks Image p1384_n3

Vilka mått, former och tillval du kan välja när du beställer en rostfri Decosteel Design måttbeställd diskbänk eller bänkskiva

Färdigrättad
Ny serie i vårt sortiment!

Kort om Decosteel Design heltäckande rostfri diskbänk

Decosteel Design ger dig stor frihet att utforma din egen diskbänk precis som du vill ha den. Vinkelbänk, hörnmodul, extremt lång eller bara 12 mm tunn är inga problem. Du har massor av disklådor, varav några ovanliga, att välja på och alla svetsas in. Även när det gäller kanter kan du välja ur ett ovanligt brett sortiment.
Stacks Image 1145
Företaget finns sedan 1992 i Hyltebruk i Småland. Bröderna Martin och Magnus Jakobsson tog över företaget 2008. Då bestämdes att företaget skulle drivas vidare under namnet Decosteel. Sedan dess har sortimentet utvecklats för att möta kundernas behov. Idag har de ett brett sortiment rostfria produkter för privata kök, storkök och industri. Det är fortfarande ett familjeägt företag baserat på en kombination av hantverkskunnande och modern teknik.

Priser och erbjudanden Decosteel Design

Priset på alla Decosteel Design rostfria diskbänkar och bänkskivor får du genom en Prisförfrågan. Har du ritat din bänk själv på Decosteels hemsida markera Ritningsnummer och fyll i mailet. Senast nästa arbetsdag får du en offert.

Aktuella erbjudanden för Decosteel Design

Ritar du upp din diskbänk eller bänkskiva utan vår hjälp i Decosteel Design ritprogram får du 500 kronor i rabatt på priset i Priskalkylatorn. Länkar och mer information om att rita själv.
Valfria passande tillbehör för 500 kronor från Decosteel ingår när du köper en Decosteel Design rostfri diskbänk. Läs mer om erbjudandet.
Delbetalning under 3 månader. Läs mer om villkor m.m.

Mått och former Decosteel Design rostfria diskbänkar

Längd: Upp till 4000 mm utan skarv. Längre med en skarv som inte blir helt osynlig.
Djup:
Upp till 2800 mm kan djupet var 1300 mm och däröver upp till 800 mm.
Tjocklek:
12 - 120 mm.
Möjliga former: Raka, vinkel, hörmodul, urtag i kant eller hörn, runda eller fasade hörn. Du kan även välja en nedpressad del, extra bra på långa bänkar med både disklåda och häll där en del kan ha rak kant och en del droppkant.

Inte möjligt:
-
Vinkelbänkar kan göras upp till 4000 mm utan skarv, ännu längre med en svetsad skarv som inte alltid blir helt osynlig. Längden begränsas av transportbilens utrymme och möjligheten att få in bänken i köket. I den andra riktningen är maxlängden 2500 mm. Bänken kommer transporteras med den kortaste delen upp mot bilens tak, därav begränsningen. I ritprogrammet kan du rita vinkelbänkar med mått upp till 5000 X 2500 mm.

Kanter på Decosteel Design diskbänkar och bänkskivor

Till Decosteel Design kan du välja fler kantprofiler än till någon annan av våra serier. Flera av kantprofilerna finns i olika varianter och du kan även välja mått på några av dem. Om du väljer en uppvikt bakkant och den är framför ett fönster kan vi låta punktsvetsa en plåt på baksidan av den uppvikta kanten. För att se alla varianter av kanter och vilka mått de kan ha är det enklast att gå till Decosteel ritprogram. (Decosteel beteckningar på kanter inom parantes)
Stacks Image 331
Rak kant. (S7)
Stacks Image 338
Klassisk droppkant 3 mm hög. (S3)
Stacks Image 345
Modern droppkant som finns i två bredder 20 och 30 mm. (S1-G 20 / G 30)
Stacks Image 1313
Svävande kant vars tunna del alltid är 15 mm och överhänget 30 mm. Övriga mått beror på bänkskivan. (S15)
Stacks Image 1328
Uppvikt kant som kan väljas i olika höjder och på upp till tre sidor. (S10-7 rak)
Stacks Image 1323
Uppvikt kant som kan väljas i olika höjder och på upp till tre sidor. (S3-7 rak)

Urval disklådor som passar i Decosteel Design diskbänkar

Du kan välja bland ca 60 disklådor som alla svetsas in. Här visas bara ett mindre urval av alla. För att hela sortiment av disklådor som passar i Decosteel Design rostfria diskbänkar gå till Decosteel ritprogram. Du kan även designa din egen disklåda i modern stil i den storlek du önskar.
IB-4040
Stacks Image 805
DI ART-3636
Stacks Image 1179
DI Matrix-50
Stacks Image 1219
DI Art-73
Stacks Image 1209
DI Combo-3418
Stacks Image 1199
Manhattan-1000
Stacks Image 1189
DI Art-3320
Stacks Image 1387
DI Matrix-34
Stacks Image 1239

Urtag för hällar m.m.

Du kan välja urtag för både planmonterad och ovanpåliggande häll i en Decosteel Design bänkskiva. Under vissa förhållande kan även en gashäll svetsas in.
Stacks Image 1162
Stacks Image 1165

Alternativa ytor på Decosteel Design rostfria bänkskivor

Du har två ytor att välja på. Förutom den borstade ytan, som är standard, finns en mattborstad yta där ytan borstas för hand och borstriktningen varieras för att skapa en mattare yta.

Konstruktion Decosteel Design rostfria bänkskivor

En Decosteel Design rostfri bänkskiva eller diskbänk är uppbyggd av en 1,25 mmm tjock rostfri plåt som underlimmas med en fukttrög MDF eller spånskiva. Diskbänkar föses med blandarförstärkning.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se