Köpvillkor

Mer om nedanstående köpvillkor och några tips och exempel finns i Faktabanken: Faktabank: Hur en leverans av en rostfri diskbänk går till och vad man bör tänka på. Har du några frågor kontakta oss.

Företaget

Företagsnamn: Neonela Design AB
Organisationsnummer: 559024-2722
Styrelsens säte: 231 62 Trelleborg

Lagring av personuppgifter.

Vi ber inte om mer uppgifter än vad vi behöver för beställning, leverans och betalning. I och med att du ger oss dessa godkänner du att vi får använda för att fullgöra vårt åtagande. Vi kommer inte lämna ut exempelvis din adress till andra än de som absolut måste ha dem som fabrik och transportör. Måste någon annan ha uppgifter kommer vi att fråga dig. Alla uppgifter lagras säkert.

Priser och betalning

Om du bestämmer dig för att beställa en rostfri diskbänk eller bänkskiva hos Neonela Design AB gäller det pris du fick enligt offerten. Offerter gäller i tre månader. I offerten anges alltid kostnader för produkten som inkluderar kostnader för frakt inom Sverige och emballage. Det tillkommer inga andra kostnader. I offerten anges priset inklusive moms.  

Om du önskar en leverans till ett land utanför Sverige eller en ö utan broförbindelse vänligen kontakta oss.

Vi erbjuder betalningsvillkoren med antingen 30 dagar efter leverans eller fördelat på fyra inbetalningar varav den första inbetalning görs inom en vecka efter leverans och den sista 3 månader efter leverans. Inga räntor ellr andra avgifter tillkommer.

Är det en beställning där kunden ritat själv i något av programmen hos Purus eller Furhoffs får kunden 500 kronor i rabatt.

Är ordervärdet högre än 40.000 kr tar vi ut en handpenning. Efter beställningen och innan diskbänken eller bänkskivan börjar tillverkas görs en kreditprövning. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Om vi inte kan lämna kredit kontakta vi dig för att komma överens om en förskottsbetalning. Om betalning uteblir tillkommer dröjsmålsränta med 8%.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller inte om du har beställt en specialtillverkad eller måttbeställd vara efter dina önskemål exempelvis en heltäckande diskbänk eller bänkskiva.

Observera att nästan alla av våra produkter omfattas av detta undantag.

Om du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.  

Garanti och service

Alla våra leverantörer av disklådor och diskbänkar har 2 år garanti på sina varor. Rostfria blandare har 5 års garanti.

Leveransvillkor

Leveranstiden anges med orderbekräftelsen. Om varan skulle vara tillfälligt slutsåld hos leverantören återkommer vi omgående med information till dig. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Leveranstiden på specialbeställda diskbänkar och bänkskivor varierar beroende på leverantör. Vi återkommer omgående med leveranstiden till dig.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se