Furhoffs Free rostfri måttbeställd diskbänk eller bänkskiva.

Inledning Furhoffs Free heltäckande rostfri diskbänk.

Bänkskivan kan göras upp till 6 meter lång och 1,2 meter djup så att den även passar för stora köksöar med dubbla skåpsrader. Bänkskivan kan anpassas för utrymmen som inte har parallella sidor eller där vinklarna inte är exakt 90 grader. Två bänkar kan svetsas ihop för att forma en L- eller vinkelbänk. Vi kan även enkelt förse bänkskivan med urtag i bakkant.

När det gäller kanter erbjuder Furhoffs, en numera ovanlig, klassisk mycket traditionell 8 mm hög droppkant.

Du kan även välja mellan tre olika ytor på din rostfria Furhoffs Free diskbänk.
Noteringar Skövde, yta former och längder droppkanten
Stacks Image 606
KP005
Stacks Image 611
KP035
Stacks Image 617
KP043
Stacks Image 622
KP102
Stacks Image 647
1899 startade Carl Furhoff ett litet företag i Skövde för tillverkning av kopparkannor, kittlar, skopor mm. Kopparslageriet växte med åren samtidigt som verksamheten förändrades i takt med att nya generationer Furhoffare tog vid och ledde verksamheten vidare. På 1920-talet började tillverkningen av produkter i, det då nya materialet, rostfritt stål. Delar av kopparslageriet finns kvar och används än idag av veteraner. Furhoffs är ISO-certifierat.
www.furhoffs.com

Priser och erbjudanden Furhoffs Free

Priser på raka Furhoffs Free diskbänkar eller bänkskivor som är minst 600 mm djupa och högst 3800 mm långa går att beräkna pris på i Priskalkylatorn. Övriga priser får du via en Offertförfrågan. Har du ritat din bänk själv markera Ritningsnummer och fyll i mailet. Senast nästa arbetsdag får du en offert.

Erbjudanden för Furhoffs Free.

Ritar du upp din diskbänk eller bänkskiva utan vår hjälp i Furhoffs Diskbänkskonfigurator får du 500 kronor i rabatt på priset i Priskalkylatorn. Alla varianter av Furhoffs Free går inte att rita upp i konfiguration. Länkar och mer information om att rita själv.
Valfria passande tillbehör för 500 kronor från Furhoffs ingår när du köper en Furhoffs Free rostfri diskbänk. Läs mer om erbjudandet.
Delbetalning under 3 månader. Läs mer om villkor m.m.

Mått och former Furhoffs Free diskbänkar och bänkskivor.

Längd: 500-6000 mm.
Djup: 400-1200 mm.
Tjocklek: Mellan 10, 12, eller 20 mm beroende på kant och 120 mm.
Form: Rak, vinkel (svetsad vinkel). för köksö (lika runt om), fri form och med urtag i kanten eller hörn. Bänkskivan behöver inte ha räta hörn eller ha parallella sidor. Du kan även få bänkskiva med olika radier av avrundningar.

Inte möjliga former: -

Kanter på Furhoffs Free diskbänkar och bänkskivor.

Du kan välja fyra olika kanter varav en traditionell och idag ovanlig hög klassiska droppkant. Den är 8 mm istället för ca 3 mm som är vanligt idag. Alla kanter finns med i Priskalkylatorn.
Stacks Image 418
Stacks Image 627
Stacks Image 498

Rak kant.

Stacks Image 505

Klassisk droppkant
ca 8 mm.

Stacks Image 512

Modern droppkant
ca 3 mm.

Stacks Image 519

Uppvikt kant 30 - 100 mm på upp till tre sidor. Minst 10 mm bred.

Exempel på disklådor som passar i Furhoffs Free diskbänkar.

Det finns många fler disklådor men här är några exempel. Disklådor, enkla eller dubbla:
Mer än 40 disklådor eller kombinationer i klassisk eller modern stil.
RK-18
Stacks Image 541
Stacks Image 544
XLE-34
Stacks Image 551
Stacks Image 554
RLD-34
Stacks Image 561
Stacks Image 564

Urtag för hällar m.m.

Du kan beställa urtag för en ovanpåliggande häll. Placering och storlek påverkar inte priset. Planlimmad häll går inte att montera i Furhoffs Free bänkskivor.
Stacks Image 600

Ytor på en Furhoffs Free rostfri diskbänk.

Förutom standard, som är en borstad yta, kan du välja Furhoffs Free-Sandoflex som har en grovt slipad yta eller Furhoffs Free-Blank som har en skinande blankpolerad yta utan struktur. Du kan även kombinera ytor genom att vi låter blankpolera kanten på en diskbänk med borstad yta. Priser på dessa ytor får du genom en Offertförfrågan.
Stacks Image 633

Borstad

Stacks Image 635

Sandoflex

Stacks Image 637

Blank

Uppbyggnad Furhoffs Free diskbänkar.

Bänkskivan eller diskbänken byggs i 1,25 mm rostfri plåt och underlimmas med 22 mm spånskiva. Om bänken är tunnare anpassas underlimningen och är bänkskivan tjockare byggs en ram runt kanten anpassad till bänkens tjocklek.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se