Decosteel Solidstål måttbeställd rostfri diskbänk eller bänkskiva mått, former och tillval

Stacks Image p1342_n3

Decosteel Solidstål måttbeställd rostfri diskbänk eller bänkskiva mått, former och tillval

Ny serie i vårt sortiment!

Inledning - Decosteel Solidstål

Inledning - Decosteel Solidstål

  • En endast 6 mm tunn bänkskiva i solitt rostfritt stål.
  • Många, varav några unika, disklådor som alla svetsas in.
  • Två ytor, borstad och mattborstad, att välja på.
  • Både planmontering och ovanpåliggande montering av häll.
Stacks Image 1319
Decosteel Solidstål är precis vad det låter. Det är en 6 mm tunn rostfri platta i massivt rostfritt stål. Elegant och tåligt. Det finns många disklådor som svetsas in i bänken och du kan t.o.m. välja mått på disklådan om du vill. När det gäller hällar kan du montera alla typer av hällar, även de avsedda för planmontering, i en Decosteel Solidstål bänkskiva. Genom att bänkskivan är så tunn bör du se till att arbetsytan inte hamnar för lågt. Läs mer i Kunskapsbanken: Tjocklek.
Stacks Image 1032
Stacks Image 1034
Stacks Image 1146
Miljöbilder copyright Decosteel AB
Stacks Image 1265
Företaget finns sedan 1992 i Hyltebruk i Småland. Bröderna Martin och Magnus Jakobsson tog över företaget 2001. Då bestämdes att företaget skulle drivas vidare under namnet Decosteel. Sedan dess har sortimentet utvecklats för att möta kundernas behov. Idag har de ett brett sortiment rostfria produkter för privata kök, storkök och industri. Det är fortfarande ett familjeägt företag baserat på en kombination av hantverkskunnande och modern teknik.

Priser och erbjudanden - Decosteel Solidstål

Priser och erbjudanden - Decosteel Solidstål

Priset för alla varianter av Decosteel Solidstål får du genom en prisförfrågan. Du kan enkelt rita upp bänken på Decosteel hemsida. Markera sedan Ritningsnummer nedan. Fyll i ritningsnumret i mailet och skicka det. Senast en arbetsdag senare får du en offert.

Aktuella erbjudanden för Decosteel Solidstål

Mått och former - Decosteel Solidstål

Mått och former - Decosteel Solidstål

Längd: 200 - 5000 mm (skarvad).
Djup:
200 - 1400 mm.
Tjocklek:
6 mm.
Möjliga former: Rak, i vinkel och fri form.
Inte möjligt:
-
I ritningsprogrammet kan du rita upp raka och L-formade bänkskivor. Men vi designa och låta laserskära en Decosteel Solidstål bänkskiva i vilken form som helst bara bänken håller sig inom 5000 mm respektive 1400 mm.

Behöver bänkskiva skarvas svetsas skarven varefter hela ytan borstas. Skarven är dock inte helt osynlig. Vi kan kontrollera med fabriken hur stora plåtar de har lager.

Disklådor - Decosteel Solidstål

Disklådor - Decosteel Solidstål

Till Decosteel Solidstål diskbänkar finns över 40 olika disklådor varav några ovanliga. Här är ett lite urval. Enklast hittar du alla passande disklådor genom att välja Solid stålbänk 6 mm i Decosteel ritprogram och öppna fliken med disklådor. Utöver dessa finns det möjlighet att välja en måttanpassad diskho, Decobox R10, med radie 10 mm i hörnen.
XV-70
Stacks Image 805
Manhattan 700
Stacks Image 1203
DI ART 5320
Stacks Image 1189
DI Combo 3434
Stacks Image 1217
IB 5040
Stacks Image 1231
Manhattan 1300
Stacks Image 1301
DI ART 20
Stacks Image 1311

Urtag för häll m.m. - Decosteel Solidstål

Urtag för häll m.m. - Decosteel Solidstål

Du kan välja urtag för både ovanpåliggande och planmonterad häll. Tänk på att hällen kommer att sticka ner i lådan under. Så antingen får du montera ett blindstycke istället för lådfronten eller lägga bänken på en ram. Vi kan även låta göra urtag för annat som exempelvis eluttag, pelare och avfallshantering.

Alternativ yta - Decosteel Solidstål

Alternativ yta - Decosteel Solidstål

Du har två ytor att välja på. Förutom den borstade ytan, som är standard, finns en mattborstad yta där ytan borstas för hand så att borstriktningen varieras för att skapa en mattare yta.

Konstruktion - Decosteel Solidstål

Konstruktion - Decosteel Solidstål

Enkel uppbyggnad. Det är en 6 mm tjock massiv stålskiva som väger 48 kilo per kvadratmeter. En bänkskiva som är exempelvis 2600X635 mm väger ca 79 kilo. Ännu mer med emballage. Trots att det är massiv stålskiva kräver den stöd runt om. Monteras med dubbelhäftande tape eller dylikt.