Aktuella leveranstider för rostfria diskbänkar:

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Purus behöver vi just nu ca. 3 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken. Fabriken är semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31.
För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Furhoffs behöver vi just nu ca. 3 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken. Fabriken är semesterstängt veckorna 29, 30, 31 och 32.

Vad är leveranstid enligt våra leveransvillkor?

Leveranstiden är den tid som behövs för att tillverka din rostfri diskbänk räknat från att ritningen är färdig och godkänd tills diskbänken lastas i fabriken. Vår svenska leverantör Purus behöver ungefär 3 till 4 arbetsveckor för att tillverka en rostfri diskbänk. Fabriken i Skövde, Furhoffs, behöver 3 veckor. Räkna med längre leveranstid omkring jul och under sommaren då fabrikerna stänger i 4 veckor.

När din bänk är färdig skickas den med ett fraktbolag. Så fort den är framme på en terminal i närheten av er ringer någon från fraktbolaget för att komma överens om en tid för leverans till er. Det innebär att tiden som krävs för transport tillkommer utöver angiven leveranstid.
Stacks Image 14
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se