Aktuella leveranstider för rostfria diskbänkar:

Leveranstid från Purus

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Purus behöver vi just nu ca. 2 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken.

Leveranstid från Furhoffs

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Furhoffs behöver vi just nu ca. 3 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken. Fabriken är semesterstängt veckorna 29, 30, 31 och 32.

Leveranstid från KEK

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos KEK behöver vi just nu 5-6 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken.

Vad är leveranstid enligt våra leveransvillkor?

Leveranstiden är den tid som behövs för att tillverka din rostfri diskbänk räknat från att ritningen är färdig och godkänd tills diskbänken lastas i fabriken.

När din bänk är färdig skickas den med ett fraktbolag. Så fort den är framme på en terminal i närheten av er ringer någon från fraktbolaget för att komma överens om en tid för leverans till er. Det innebär att tiden som krävs för transport tillkommer utöver angiven leveranstid.

Leveransförseningar

Det finns tråkigt nog några saker som kan försena en leverans. Inget av skälen berättigar till kompensation. Fabriken kan upptäcka i slutkontrollen att något inte stämmer med vad som är beställt. Alla våra leverantörer av diskbänkar och bänkskivor är ISO-certifierade vilket innebär att de har en rutin för kvalitetskontroll och att hantera avvikelser. Det kan även hända att transportören tappar bort eller skadar bänken. Händer tyvärr då och då. Vad som än hänt kommer vi att göra vårt yttersta för att rätta till felet eller få fram en ny bänk så snabbt som det går om det behövs. Det tar tyvärr minst två veckor, ibland längre tid exempelvis under sommaren och runt jultid.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se