Aktuella leveranstider tider för Neonela Kitchen rostfria diskbänkar

Stacks Image p116_n3

Aktuella leveranstider tider för Neonela Kitchen rostfria diskbänkar

Leveranstid = Tillverkningstid + Transporttid

Tillverkningstid är den tid som behövs för att tillverka din rostfri diskbänk räknat från att ritningen är färdig och godkänd tills diskbänken hämtas av transportören.

Aktuella tillverkningstider:

Stala: 2 veckor.
Purus: 3 veckor.
Furhoffs: 3 veckor.
Decosteel: 3 veckor.
KEK: 5-6 veckor.
Transporttid är den tid som det tar från bänken är klar och lämnar fabriken tills den når den transportterminal som är närmast dig. När bänken är framme på den terminalen ringer någon från fraktbolaget för att komma överens om en tid för leverans till er.
Vi kan inte påverka transporten men den tar
normalt 2-5 arbetsdagar.

Leveransförseningar

Det finns tråkigt nog några saker som kan försena en leverans. Inget av skälen berättigar till kompensation. Fabriken kan upptäcka i slutkontrollen att något inte stämmer med vad som är beställt. Alla våra leverantörer av diskbänkar och bänkskivor är ISO-certifierade vilket innebär att de har en rutin för kvalitetskontroll och att hantera avvikelser. Det kan även hända att transportören tappar bort eller skadar bänken. Händer tyvärr då och då. Vad som än hänt kommer vi att göra vårt yttersta för att rätta till felet eller få fram en ny bänk så snabbt som det går om det behövs. Det tar tyvärr minst två veckor, ibland längre tid exempelvis under sommaren och runt jultid.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se