Aktuella tillverkningstider för rostfria diskbänkar:

Leveranstid = Tillverkningstid + Transporttid.
Tillverkningstid är den tid som behövs för att tillverka din rostfri diskbänk räknat från att ritningen är färdig och godkänd tills diskbänken hämtas av transportören.
Aktuella tillverkningstider.
Purus: 4 veckor inkl. juluppehåll
Furhoffs: 4 veckor inkl. juluppehåll
KEK: 5-6 veckor.
Transporttid är den tid som det tar från bänken är klar och lämnar fabriken tills den når den terminal som är närmast dig.

Så fort den är framme på en terminal i närheten av er ringer någon från fraktbolaget för att komma överens om en tid för leverans till er.

Vi kan inte påverka transporten men den tar
normalt 2-5 arbetsdagar.

Tillverkningstid Purus

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Purus behöver vi just nu 4 arbetsveckor, inklusive en vecka juluppehåll, från färdig ritning tills bänken skickas från fabriken.

Tillverkningstid Furhoffs

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos Furhoffs behöver vi just nu ca. 4 arbetsveckor, inklusive en vecka juluppehåll, från färdig ritning tills bänken skickas från fabriken.

Tillverkningstid KEK

För en rostfri diskbänk som tillverkas hos KEK behöver vi just nu 5-6 arbetsveckor från färdig ritning tills bänken kan skickas från fabriken.

Leveransförseningar

Det finns tråkigt nog några saker som kan försena en leverans. Inget av skälen berättigar till kompensation. Fabriken kan upptäcka i slutkontrollen att något inte stämmer med vad som är beställt. Alla våra leverantörer av diskbänkar och bänkskivor är ISO-certifierade vilket innebär att de har en rutin för kvalitetskontroll och att hantera avvikelser. Det kan även hända att transportören tappar bort eller skadar bänken. Händer tyvärr då och då. Vad som än hänt kommer vi att göra vårt yttersta för att rätta till felet eller få fram en ny bänk så snabbt som det går om det behövs. Det tar tyvärr minst två veckor, ibland längre tid exempelvis under sommaren och runt jultid.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se