Lång rostfri diskbänk bänk vars längd anpassades så att den passade perfekt

Stacks Image p128_n3

Lång rostfri diskbänk bänk vars längd anpassades så att den passade perfekt

KP116 BRB
Funderar du på att beställa en så lång rostfri diskbänk är första steget i processen att kontrollera om du kan bära in bänken in i köket. Kunden som skickade bilderna bor i en villa med stor altandörr till trädgården.

Vi beskriver i
Faktabanken, hur längden för en rostfri diskbänk beräknas. Läggs diskbänken mellan två väggar, eller skåp, ska man ta hänsyn till toleranserna i tillverkningen och även möjlighet att få den på plats. Längden bör minskas något för att bänken ska få plats mellan väggarna.

Här är situationen något mer komplicerad. Väggen till vänster om diskbänken täcker inte hela gaveln på bänken. Att korta diskbänken med 5 mm som vi brukar rekommendera när bänken är så här lång hade kunnat resultera i att bänkskivan inte skulle täcka över täcksidan på vänstra gaveln. Kunden bestämde sig för att diskbänken skulle beställas i exakt samma längd som måttet mellan väggarna. Skulle bänken blivit något för lång hade man åtgärdat det genom att bearbeta väggen något. Men det behövdes inte. Allting passade perfekt på millimetern.
Lång diskbänk som passade perfekt. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Bra att veta: Alla sidor på en diskbänk bockas, även den som ligger mot baksidan. Det betyder att alla kanter är täckta med plåt. Syns en del av sidan, som på denna diskbänk, är den täckt med plåt. Genom att alla sidor bockas och alla hörn svetsas blir diskbänken även betydligt stabilare.
Lång diskbänk som passade perfekt. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 111

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3600 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: rak kant.
Disklåda: Astris-5040 (modern stil).
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Bredd underskåp: 60 cm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se