Ett kök med solrosgula luckor

Stacks Image p135_n16
Stacks Image p135_n43
Stacks Image p135_n45
Stacks Image p135_n3

Ett kök med solrosgula luckor

KP111 STD
Bilderna är från en kund i Tyskland som bestämde sig för ett kök med luckor i en mycket kraftig gul färg (NCS S0560-Y10R). Till det beställdes en rostfri diskbänk som täcker hela sidan vid fönstret. För att skydda övergången mellan diskbänken och väggen valdes den uppvikta bakkanten med en höjd på 5 cm till.

Kunden valde att ha en klassisk droppkant med en upphöjning på 8 mm som vi har i sortiment med diskbänkarna från Furhoffs. Denna typen av droppkanten tillverkas inte längre av alla fabriker. Det som är speciell med den höga klassiska droppkanten är att plåten måste bockas flera gånger i kantmaskinen för att forma den kraftiga droppkanten. Dessutom måste hörnen svetsas och poleras betydligt mer omfattande än en mindre droppkant. Mindre både klassiska och moderna droppkanter pressas redan vid tillskärningen av plåten i lasermaskinen.
Ett kök med blå väggar, klargula köksluckor och en rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Ett kök med blå väggar, klargula köksluckor och en rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Ett kök med blå väggar, klargula köksluckor och en rostfri diskbänk. Ett Neonela KItchen kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Stala/Furhoffs Design.
Form: Rak diskbänk.
Längd: 2910 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Köket: Beckermann Küchen GmbH i Cappeln.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…