Bänkskiva med urtag för en häll och stort separat rostfritt stänkskydd i ett mycket annorlunda kök i sydvästra Tyskland

Stacks Image p142_n16
Stacks Image p142_n43
Stacks Image p142_n45
Stacks Image p142_n3

Bänkskiva med urtag för en häll och stort separat rostfritt stänkskydd i ett mycket annorlunda kök i sydvästra Tyskland

KP110 KND
I Tyskland är det mycket vanligt att man tar med köket när man flyttar till ett annat boende. Det blir alltid lite pyssel att få en bra lösning med befintliga skåp i det nya köket. Ina och Torsten Sternberg i Karlsruhe använde sig bland annat av den tidigare hällen och bänkskåpen. Man passade på att välja en längre bänkskiva för att även täcka över diskmaskinen. Det blev betydligt bättre och större arbetsytor.

Bakom bänkskivan önskades ett stort stänkskydd som skulle gå hela upp hela vägen till fläkten. Stänkskyddet tillverkades av 1,2 mm kraftig rostfri plåt och limmades direkt mot väggen.
Rostfri bänkskiva från KEK ND serien med urtag för en häll och ett stort stänkskydd i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Man ser ofta på bilderna från våra tyska kunder att man tar ut svängarna när det gäller färgsättning. Familj Sternberg älskar vinröda detaljer.
Rostfri bänkskiva från KEK ND serien med urtag för en häll och ett stort stänkskydd i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
En mycket gammal snickarbänk slipades, byggdes om och målades. På bänken sattes en stor disklåda i kompositmaterial.

Ett riktigt gemytligt kök med en lyckad blandning av nytt och gammalt. Stor tack för bilderna och ett spännande samarbete.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK ND.
Form: Rak diskbänk.
Längd: 1800 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Urtag: Ovanpåliggande häl
l.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…