110. Bänkskiva med urtag för en häll och stort separat rostfritt stänkskydd i ett annorlunda kök i sydvästra Tyskland.

KP110
I Tyskland är det mycket vanligt att man tar med köket när man flyttar till ett annat boende. Det blir alltid lite pyssel att få en bra lösning med befintliga skåp i det nya köket. Ina och Torsten Sternberg i Karlsruhe använde sig bland annat av den tidigare hällen och bänkskåpen. Man passade på att välja en längre bänkskiva för att även täcka över diskmaskinen. Det blev betydligt bättre och större arbetsytor.

Bakom bänkskivan önskades ett stort stänkskydd som skulle gå hela upp hela vägen till fläkten. Stänkskyddet tillverkades av 1,2 mm kraftig rostfri plåt och limmades direkt mot väggen.
Rostfri bänkskiva från KEK ND serien med urtag för en häll och ett stort stänkskydd i rostfritt stål. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Man ser ofta på bilderna från våra tyska kunder att man tar ut svängarna när det gäller färgsättning. Familj Sternberg älskar vinröda detaljer.
Rostfri bänkskiva från KEK ND serien med urtag för en häll och ett stort stänkskydd i rostfritt stål. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
En mycket gammal snickarbänk slipades, byggdes om och målades. På bänken sattes en stor disklåda i kompositmaterial.

Ett riktigt gemytligt kök med en lyckad blandning av nytt och gammalt. Stor tack för bilderna och ett spännande samarbete.
Originelll diskbänk utan rostfritt. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt.
Diskbänken innan renoveriingen. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt.
Köksbänken innan den rostfria bänkskiban kom på.
Stacks Image 7
Tillgängliga fakta:
Serie: KEK ND
Form: Rak diskbänk
Längd: 1800 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Urtag: Ovanpåliggande häll
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se