106. Rostfri diskbänk anpassad till ett Kvänum utställningskök.

KP106
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Retro köket från Kvänum är en modern kopia av ett traditionellt kök från 50-talet. En av våra kunder köpte ett utställningskök och anpassade stommarna till sitt kök. Lite pyssel, visst, men resultatet blev väldigt bra. Som förväntad passade bänkskivan i sten som följde med utställningsköket inte. Den lämnades in hos stenhuggaren för att anpassas. Vid sidan om valde kunden att sätta en rostfri bänkskiva. Disklådorna skulle vara i gammal stil och valet var därför enkelt, man bestämde sig för disklådorna K-29.
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Något man inte ser direkt när man titta på bilderna från köket, väggarna i köket var inte i rätt vinkel till varandra. Men det är mycket enkelt för oss att tillverka bänken enligt önskade mått så bänken ligger perfekt mot den sneda väggen. Bänkar ur serien Purus Original och ett par serier till anpassas utan extra kostnad.
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 86
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original
Form: Rak bänk
Längd: 1490 / 1500 mm
Djup: 710 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Uppvikt kant: 50 mm
Disklåda: K-29 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Kök: Utställningskök från Kvänum, Retro Banér pärlgrön.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se