Rostfri diskbänk anpassad till ett Kvänum utställningskök

Stacks Image p140_n16
Stacks Image p140_n43
Stacks Image p140_n45
Stacks Image p140_n3

Rostfri diskbänk anpassad till ett Kvänum utställningskök

KP106 PRG
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Retro köket från Kvänum är en modern kopia av ett traditionellt kök från 50-talet. En av våra kunder köpte ett utställningskök och anpassade stommarna till sitt kök. Lite pyssel, visst, men resultatet blev väldigt bra. Som förväntad passade bänkskivan i sten som följde med utställningsköket inte. Den lämnades in hos stenhuggaren för att anpassas. Vid sidan om valde kunden att sätta en rostfri bänkskiva. Disklådorna skulle vara i gammal stil och valet var därför enkelt, man bestämde sig för disklådorna K-29.
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Ett utställningskök från Kvänum kök försågs med en rostfri diskbänk vars mått anpassades till en befintlig stenskiva. Ett Neonela KItchen kundprojekt. Bild 3.
Något man inte ser direkt när man titta på bilderna från köket, väggarna i köket var inte i rätt vinkel till varandra. Men det är mycket enkelt för oss att tillverka bänken enligt önskade mått så bänken ligger perfekt mot den sneda väggen. Bänkar ur serien Purus Original och ett par serier till anpassas utan extra kostnad.
Stacks Image 86

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak bänk.
Längd: 1490 / 1500 mm.
Djup: 710 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Uppvikt kant: 50 mm.
Disklåda: K-29 (klassisk stil) .
Bredd underskåp: 80 cm.
Kök: Utställningskök från Kvänum, Retro Banér pärlgrön.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…