En rostfri diskbänk anpassad till en fönsternisch

Stacks Image p147_n16
Stacks Image p147_n43
Stacks Image p147_n45
Stacks Image p147_n3

En rostfri diskbänk anpassad till en fönsternisch

KP105 KTC
Kunden önskade sig en mer användbar arbetsyta. Dessutom var det viktig för kunden med en enda stor disklåda i stället för 1+1/2 lådor.

Eftersom uppvikta kanterna kan göras i ett stycke med själva diskbänken och kan anpassas enligt önskemål valde kunden en diskbänk i rostfritt stål.

Resultatet blev en betydligt mer användbar och sammanhängande arbetsyta.
Heltäckande rostfri diskbänk med uppvikt kant som anpassades efter fönsternischen. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Heltäckande rostfri diskbänk med uppvikt kant som anpassades efter fönsternischen. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 3.

Längden på den uppvikta kanten på vänster sidan av diskbänken anpassades till kylens djup.

Heltäckande rostfri diskbänk med uppvikt kant som anpassades efter fönsternischen. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 4.

Den uppvikta kanten, som följer fönsternischen, tillverkades i rätt höjd så att den täcker utrymmet mellan bänken och fönsterkarmen.

Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK Kitchen Tec.
Form: Fri-form.
Längd: 1511 mm.
Djup: 780 / 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Uppvikt kant: 35 mm.
Disklåda: Frame 520 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Anpassning till fönsterbräda.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…