Förbättra arbetsytan med en sammanhängande rostfri diskbänk

Stacks Image p132_n16
Stacks Image p132_n43
Stacks Image p132_n45
Stacks Image p132_n3

Förbättra arbetsytan med en sammanhängande rostfri diskbänk

KP104 PRG
Rostfri diskbänk som ersatte tre olika bänkskivor och förbättrade arbetsytans funktion. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Det är inte alltid hela köket renoveras. En ny diskbänk, som dessutom ersätter 3 delar, kan ge ett stort lyft åt hela köket. Köket hade två 60 cm breda träskivor med en rostfri diskbänk med linneyta mellan. Linneytan var populär i Sverige på 70- och 80-talet. Ytan var svår att göra helt ren och oftast, som denna bänk, var inte den rostfria plåten förstärkt på undersidan.
Arbetsytan hänger nu ihop mycket bättre än tidigare. Kunder slipper alla skarvar mellan träskivorna och den gamla rostfria diskbänken.

Istället för två lika stora disklådor med rundade hörn blev det nu en mindre och en stor disklåda i modern stil. Fördelen är att nu går det att lägga ner en långpanna i botten på den stora disklådan för renöring.

Dessutom skyddas panelen bakom diskbänken bättre genom att kunden valde att förse diskbänken med en uppvikt bakkant som är i ett stycke med diskbänken.

Det främre högra hörnet rundades av lite så att det inte blev så skarpt. Det är endast möjligt i serierna Purus Original och Furhoffs Free och endast via en manuell offertförfrågan.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak bänk.
Längd: 2240 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Uppvikt kant: 50 mm.
Disklåda: Lydia 1750 (modern stil) .
Bredd underskåp: 80 cm.
Kök: Äldre befintligt kök.

Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…