104. Förbättra arbetsytan med en sammanhängande rostfri diskbänk.

KP104
Rostfri diskbänk som ersatte tre olika bänkskivor och förbättrade arbetsytans funktion. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Det är inte alltid hela köket renoveras. En ny diskbänk, som dessutom ersätter 3 delar, kan ge ett stort lyft åt hela köket. Köket hade två 60 cm breda träskivor med en rostfri diskbänk med linneyta mellan. Linneytan var populär i Sverige på 70- och 80-talet. Ytan var svår att göra helt ren och oftast, som denna bänk, var inte den rostfria plåten förstärkt på undersidan.
Rostfri diskbänk som ersatte tre olika bänkskivor och förbättrade arbetsytans funktion. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Arbetsytan hänger nu ihop mycket bättre än tidigare. Kunder slipper alla skarvar mellan träskivorna och den gamla rostfria diskbänken.

Istället för två lika stora disklådor med rundade hörn blev det nu en mindre och en stor disklåda i modern stil. Fördelen är att nu går det att lägga ner en långpanna i botten på den stora disklådan för renöring.

Dessutom skyddas panelen bakom diskbänken bättre genom att kunden valde att förse diskbänken med en uppvikt bakkant som är i ett stycke med diskbänken.

Det främre högra hörnet rundades av lite så att det inte blev så skarpt. Det är endast möjligt i serierna Purus Original och Furhoffs Free och endast via en manuell offertförfrågan.
Stacks Image 7
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original
Form: Rak bänk
Längd: 2240 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Uppvikt kant: 50 mm
Disklåda: Lydia 1750 (modern stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Kök: Äldre befintligt kök

Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se